Фестивал на изкуствата, с преподавателски екип от цял свят, започва

...
Фестивал на изкуствата, с преподавателски екип от цял свят, започва
Коментари Харесай

Фестивал на изкуствата събира в творческа атмосфера млади артисти от България

Фестивал на изкуствата, с преподавателски екип от целия свят, стартира през днешния ден в София и ще приключи с безвъзмезден концерт на 16 август в кино " Кабана " до НДК.

Организаторите от Културно-образователния център " Дворецът на щастливите хора " вършат фестивала за четвърта година, като по този метод дават опция на млади актьори в границите на пет дни да бъдат обучавани от експерти в другите области на изкуствата.

Целодневните стратегии и практичните сесии ще са в региона на танцовото изкуство, актьорското майсторство, музикален спектакъл, музикално изкуство, оркестриране, звукорежисура, изящни и приложни изкуства, както и креативно писане и сформиране на сюжет.

Преподавателският екип е интернационален - експерти от България, Германия, Англия, Ирландия, Белгия, Австралия, Бразилия и Съединени американски щати ще образоват участниците, а стратегиите са подобаващи за деца от 8 до 18 години и възрастни.

Фестивалът ще приключи с концерт в столичното кино " Кабана " на 16 август от 19.30 ч.. Входът е свободен. Събитието ще бъде с благотворителна цел, която ще бъде показана на място.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР