Ferrari разкри подробности за новата версия на хитовия си модел Portofino-

...
Ferrari разкри подробности за новата версия
на хитовия си модел Portofino-
Коментари Харесай

Ferrari анонсира Portofino M

Ferrari разкри детайлности за новата версия на хитовия си модел Portofino- Portofino M (Modificata), която се отличава както с по-мощен задвижващ елемент, по този начин и с напълно нова осем-степенна роботизирана предавателна кутия, нова спортна изпускателна система и адаптивна система Manettino с нов Race режим на работа.

Според формалното изказване на Ferrari, Portofino M ще предложи и по-висок комфорт на борда, като съществени акценти тук са новите седалки с вентилация и затопляне, които идват с три степени на работа, както и с вграден въздушен "шал " за управление през студени дни.

Задвижващият турбоагрегат на Portofino M е 3.9 литров, V-образен, осемцилиндров с максимална мощ от 620 конски сили, което е с 20 единици повече в съпоставяне с този на .



Системата Manettino на Portofino M предлага работа в режим Wet за оптималната непоклатимост и контрол, Comfort за приложимост на стандартни сухи пътища, Sport, Race за върхова динамичност и деактивиране на електронната стабилизираща система и системата за контрол на сцеплението на гумите с пътя.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР