Ferrari разкри първите подробности на новото си пазарно предложение SF90 Spider, което

...
Ferrari разкри първите подробности на
новото си пазарно предложение SF90 Spider,
което
Коментари Харесай

SF90 Spider. Първият зареждаем хибриден спайдър на Ferrari

Ferrari разкри първите детайлности на новото си пазарно предложение SF90 Spider, което е оборудвано с хибридна задвижваща система и дава обещание опция за изминаването на до 25 километра в чист електрически режим.

Ferrari SF90 Spider разполага с V-образен, осемцилиндров турбоагрегат с размер от 4 литра, който е в положение да генерира максимална мощ от 780 конски сили и максимален въртящ миг от 800 Нм. Електрическата задвижваща система обещава още 220 конски сили, а интегрираният на борда на автомобила батериен детайл е с потенциал от 7.9 kWh.

В композиция с осемстепенна роботизирана предавателна кутия, Ferrari SF90 Spider дава обещание опция за ускоряване от до 100 км/ч за 2.5 секунди, от 0 до 200 км/ч за 7 секунди, оптималната скорост на движение от 340 км/ч и прекъсване от 100 км/ч до 0 за под 29.5 метра.



За търсещите още повече динамичност, от Ferrari предлагат пакет Assetto Fiorano за SF90 Spider, основинят акцент при който попада върху олекотяването на конструкцията посредством интеграцията на композитни материали, в товя число въглерод и исполин. Крайният резултат е понижение на теглото с 21 кг.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР