Фернандо Йеро е пожарното назначение на Испания за национален селекционер

...
Фернандо Йеро е пожарното назначение на Испания за национален селекционер
Коментари Харесай

На пожар: Испания назначи Фернандо Йеро

Фернандо Йеро е пожарното предопределение на Испания за народен селекционер на Испания. Легендата на " Реал " Мадрид замества на поста стремително уволнения Хулен Лопетеги.

Драмата се разви единствено ден преди откриването на международното състезание в Русия и раздруса базата на отбора в Крансодар. Във вторник Лопатеги бе разгласен за нов треньор точно на " Реал " Мадрид. От испанската федерация реагираха извънредно остро и неотложно отстраниха 51-годишния експерт от поста.

Лидерите на отбора пробвали да го защитят, само че даже и тяхната интервенция не трансформирала решението на централата. Испанските медии настояват, че президентът на федерацията Луис Рубиалес се почувствал предаден от Лопетеги, който застана отпред на Ла Фурия преди по-малко от две години. Именно президентът на испанския футбол бе най-големият покровител на баския експерт.
Испания уволни Лопетеги Ла Роха остана без треньор в Русия
" Благодарим на Хулен за всичко, което свърши, тъй като той е измежду огромните виновници за това да бъдем в Русия, само че се усещаме задължени да го освободим. Трябва да отправим обръщение към всички, които работят за федерацията, че има правила, които би трябвало да се извършват ", съобщи Рубиалес.

Първият мач на Испания на Мондиал 2018 е в петък вечер против европейския първенец Португалия. Все още не е ясно кой ще води отбора.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР