Фернандо Вердаско стана поредният тенисист, който си навлече недоволство заради

...
Фернандо Вердаско стана поредният тенисист, който си навлече недоволство заради
Коментари Харесай

Вердаско се оправда за инцидента с подавача на топки

Фернандо Вердаско стана следващият тенисист, който си навлече неодобрение поради неточно отношение по отношение на подавачите на топки. Миналия месец клип с държанието на испанеца натрупа известност в обществените мрежи и стана мотив за рецензия.

Става дума за мача на Вердаско против Йошихито Нишиока в Шънджън, когато в средата на втория сет Фернандо демонстрира недоволството си от това, че един от подавачите прекомерно постепенно му е донесъл кърпата.

„ Всички играчи са го правили “, отбрани се испанецът, който бе запитан в Париж за случая. "Очевидно не желаех стане по този начин. Благодарение на обществените мрежи обаче има хора, които приказват прекомерно доста. Получих доста известия с апел да се извиня. Сякаш съм направил нещо толкоз неприятно, а това беше в действителност моя метод да му кажа, че имам единствено 24 секунди време.



„ Детето не разбираше британски, когато желаех кърпата. След като си приключил точка на мрежата, не може всякога да тичаш към главната линия, в случай че имаш 20 секунди след дълго разиграване. Изглежда като че ли съм блъснал детето и съм споделил нещо доста жестоко, само че просто говорех бързо. Явно ръкомахането ми наподобява зле, само че не съм имал никакво желание да съм недодялан и да се държа неуважително. “

Вердаско изясни държанието на някои играчи с напрежението:

„ Понякога получавам предизвестия, тъй като не съм се подготвил за точката прекомерно бързо. Трябва някой да оказва помощ. Децата са щастливи да оказват помощ, както и ние от това, че го вършат. “

TennisKafe.com
  Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР