Фернандо Торес ще се завърне на „Анфийлд“ в двубой за

...
Фернандо Торес ще се завърне на „Анфийлд“ в двубой за
Коментари Харесай

Торес се връща в Ливърпул заради благотворителност

Фернандо Торес ще се завърне на „ Анфийлд “ в дуел за щедрост. Мачът сред митове на Ливърпул и Барселона ще се играе на 28 март 2020-а.

35-годишният футболист, който приключи кариерата си през 2018-а, съобщи, че е благополучен от опцията още веднъж да облече алената фланелка през март 2020 и се надява да означи пред „ Коп “. Торес напусна „ Анфийлд “ през 2011-а и това ще е първото му завръщане в Мърсисайд след отдръпването.

Испанецът означи 81 гола в 142 мача за три години и половина в Ливърпул. После той отиде в Челси за 50 млн. паунда.

„ Получих доста предложения от Ливърпул да играя с тях в предишното, само че не можех да го направя. Така че в този момент ще бъда изключително благополучен да се завърна и да облека още веднъж алената фланелка. Чувствах се доста горделив със себе си от първия си ден в клуба. Знаех, че едни от най-хубавите нападатели в историята са играели за Ливърпул преди на „ Анфийлд “, тъй че тези почитатели са видели през годините доста положителни играчи. Привилегия е, че почитателите измислиха ария за мен. Помня по какъв начин преди я слушах толкоз доста пъти, когато играех вкъщи или на открито. Да я чуя още един път ще бъде в действителност особено “, приключи той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР