Фернандо Каранга не е единственият футболист на ЦСКА-София, който предизвиква

...
Фернандо Каранга не е единственият футболист на ЦСКА-София, който предизвиква
Коментари Харесай

Кандидат-шампионът на Турция по петите на Десподов

Фернандо Каранга не е единственият футболист на ЦСКА-София, който провокира интерес измежду сериозните непознати клубове. “Меридиан Мач” твърди, че по време на последното дерби сред “червените” и Левски, приключило 1:0, в ложите на “Васил Левски” е бил един от скаутите на Истанбул Башакшехир. Той е бил в компанията на мениджъра Несим Нешадов и съгласно осведомени е гледал изявите на Кирил Десподов. Въпросният човек обаче е останал отчаян от равнището на футбола, подбудено от ужасното положение на Националния стадион. Реално в този мач нито един футболист не съумя да покаже своите качества и поради това се чака скаутът на Истанбул Башакшехир да дойде на някой от другите завързани мачове на “червените” до края на сезона - или против Левски, или против Лудогорец.

Десподов израсна извънредно доста през този сезон. Всички в родиня футбол знаеха за огромния му капацитет, само че едвам след идването на Стамен Белчев бързакът от Кресна се трансформира в съществена и незименна част от титулярния състав на “червените”.

Иначе сега Истанбул Башакшехир е на второ място в турското състезание, на точка зад водача Галатасарай. В Турция обаче настойчиво се приказва, че Чим Бом няма да получат лиценз за Европа, което значи, че вторият ще може да играе непосредствено в групите на Шампионската лига. През този сезон Истанбул Башакшехир игра в плейофите, само че отпадна от Севиля. След това се озова в група с Лудогорец в Лига Европа, в която обаче приключи трети зад Брага и разградчани.

Проектът на въпросния клуб е доста сериозен и в него играят звезди като Емануел Адебайор, Емре Бельозоолу и Арда Туран, а преди година и половина бе притеглен и добре познатият у нас Жуниор Кайсара.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР