Фернандо Алонсо вярва, че Гран При на Австралия ще бъде

...
Фернандо Алонсо вярва, че Гран При на Австралия ще бъде
Коментари Харесай

Алонсо очаква Австралия да е най-слабата точка на Макларън за 2018

Фернандо Алонсо има вяра, че Гран При на Австралия ще бъде най-ниската точка от тазгодишната акция на Макларън във Формула 1, само че чака бърз напредък в хода на надпреварите.
" Мисля, че ние би трябвало да бъдем тимът, който да прогресира най-вече спрямо другите. Интеграцията на новия мотор изисква време, а шасито е основано по този начин, че да одобри много ъпдейти през сезона. Приемам Австралия за значима за всички нас, само че мисля, че няма да е представителна за Макларън през 2018 година. Очаквам доста мощна втора половина от сезона ", съобщи Алонсо.

Melbourne, your support has already been awesome. This moment at the fan signing was epic! @alo_oficial #AusGP pic.twitter.com/a1ZdgN6IbM
— McLaren (@McLarenF1) March 22, 2018
Тестовата стратегия на Макларън бе застигната от ред механически проблеми – строшен болт на колело, хидравлични проблеми, повреди в изпускателната система и прегряване. Въпреки това Алонсо разкри, че няма аргументи да е черноглед, а от Макларън убедиха, че са разрешили всичките си изскочили в Барселона повреди.

" Изисква се време да се осъществят верните решения. Усещанията ми преди и след Барселона са идентични. Трябва да бъде добър сезон за нас и да се върнем на позициите, които заслужаваме. Миналата година видяхме Уилямс на подиума в Баку, Форс Индия имаха положителни моменти покрай подиума, тъй че знаем, че има такива благоприятни условия и ние би трябвало да бъдем на вярното място ", добави Алонсо.
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР