Фернандо Алонсо приветства визията за спорта на Зак Браун. Шефът

...
Фернандо Алонсо приветства визията за спорта на Зак Браун. Шефът
Коментари Харесай

Алонсо смята, че Зак Браун прави страхотни неща за Ф1


Фернандо Алонсо приветства визията за спорта на Зак Браун. Шефът на Макларън разрешава на испанеца да се състезава в други серии на моторните спортове, което съгласно Фернандо оказва помощ на Формула 1. Алонсо ще направи своя дебют в Дайтона по-късно през януари, след което се стяга за 24-те часа на Льо Ман през юни. Миналата година беше първото му присъединяване в Индианаполис 500. Неговата цел е да стане вторият водач в историята с "троен шлем на моторните спортове ".

Алонсо има вяра, че присъединяване му в други надпревари има положително въздействие върху Формула 1, защото я популяризира на разнообразни пазари и по този начин покачва нейната известност и въздействие.

"Той е неповторим шеф. Притежава необятна визия за моторния спорт и е комерсиален талант " съобщи Фернандо. Той означи още, че Браун е оказал помощ доста на Макларън през последните две години, а в този момент към този момент оказва помощ на целия спорт.

"Напълно споделям неговата визия. Освен началник, той ми е другар. Смятам, че прави страхотни неща за спорта ".

Алонсо, обаче, не чака други водачи да последват неговия образец, тъй като другите тимове не споделят същите полезности.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР