Фернандо Алонсо потвърди, че е провел разговори със Зак Браун,

...
Фернандо Алонсо потвърди, че е провел разговори със Зак Браун,
Коментари Харесай

Алонсо се интересува от участие в Батърст 1000

Фернандо Алонсо удостовери, че е провел диалози със Зак Браун, който с изключение на началник в Макларън е и непълен притежател на Суперкарс тим, за присъединяване в известното съревнование оттатък Океана " Батърст 1000 ". Въпреки това Алонсо добави, че вероятно присъединяване не влиза в краткосрочните му проекти. Състезанието се организира на Mount Panorama и Алонсо може да се включи в него с уайлд кард.

" Вярно е, че приказвах със Зак за това именито съревнование. Не сме покрай никаква договорка и нямам желание да вземам участие в скоро време, само че аз не затварям никакви порти ", разяснява слуховете Алонсо. Двукратният Ф1 първенец има за цел в скоро време да организира тест с автомобила на Toyota от рали Дакар 2019, като конструкторът съобщи, че постоянно би намерил място за Алонсо в отбора си за рали маратона.
66 days to go until #Indy500 - the same iconic number @alo_oficial will race with at the Brickyard this May.

Read more on why the number 66 holds such significance for our team https://t.co/Gjh9pz3PI4 pic.twitter.com/AgkIZjAgS4
— McLaren Indy (@McLarenIndy) March 21, 2019
Към момента испанецът е фокусиран основно върху Индианаполис 500, където ще се бори за победа през май. Ако Алонсо стигне до триумф, той ще победи като едвам вторият водач след Греъм Хил, спечелил така наречен " тройна корона " в моторспорта – победи в Гран При на Монако, Инди 500 и 24-те часа на Льо Ман.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР