Фернандо Алонсо не се трогна от думите на Люис Хамилтън

...
Фернандо Алонсо не се трогна от думите на Люис Хамилтън
Коментари Харесай

Алонсо се заяде с Хамилтън и думите му за Ферари

Фернандо Алонсо не се трогна от думите на Люис Хамилтън след подписването с Ферари. Испанецът въпреки всичко пожела триумф на 7-кратния международен първенец.

„ Това не е било детската му фантазия преди 12 или даже 2 месеца, тъй като тимът на Ферари беше друг. Но няма какво да разясня. Надявам се да се наслаждения на преживяването.

Според мен Ферари е доста специфичен тим, само че е даже още по-специален, когато побеждаваш. Там е разковничето - би трябвало да печелиш. Скудерията от няколко години има бързи коли и се бори за съществени достижение. Може би Люис може да донесе това в допълнение нещо, което е належащо, с цел да се стигне до борба за шампионата.

Иначе новината за Хамилтън съвсем я пропуснах. Тренирах и изтървах целия стрес. Просто разбрах един ден по-късно. Не знам, несъмнено е било изненада. Но не поради самата смяна, а защото в профил изглеждаше сякаш са мощно свързани с Мерцедес, доста лоялни и така нататък

Беше малко ненадейно. Освен това действително ще се случи след година, тъй че не съм мислил доста по въпроса “, сподели още Алонсо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР