Фермерката на седмицата Дарина обрече на тотален глад и мизерията

...
Фермерката на седмицата Дарина обрече на тотален глад и мизерията
Коментари Харесай

Във "Фермата стана страшно, настана глад!

Фермерката на седмицата Дарина обрече на цялостен апетит и мизерията останалите участници в шоуто през идната седмица. Храната ще бъде мираж, а фермерите ще си спомнят първите моменти на голия бряг, когато закусваха чай от коприва и нагъваха марули поради липса на друго. Бургаската юристка тотално се провали като стопанка на седмицата. Не съумя да наложи думата си над останалите и да ги провежда. След серия провали в дилемите им – сладко като камък, оранжерия, която пуска вода, нескопосани завеси и други, наставниците Бети и Ники оставиха на фермерите единствено 2 кошници с артикули, с които те ще би трябвало да се изхранват.

Предстоящият апетит нажежи ситуацията във „ Фермата “, а малко преди този момент хитрата юристка се престори на съществено болна, с цел да си изпроси съжалението на останалите. Дарина постоянно печели състраданието с бинтована ръка, остаряла контузия или тежка история. Тази вечер обаче не й се размина и фермерите я хванаха в брутална неистина. След като легна болна и побърка продуцентите с концепцията, че има незабавна потребност от болница поради бъбречна рецесия, се оказа, че едно камъче е провокирала близкото до умиране положение на Дарина. Тя обаче стигна и по-далеч и най-нагло се направи на героиня.

„ Предложиха ми да остана в болница, имам няколко камъка в бъбрека. Сега ще бъда обездвижена и няма да съм дейна “, оправда се Дарина откакто се върна от обзор в софийска болница. „ Много беше комфортно пагубното й фермерство да приключи с рецесия. А като крещеше на Ивона, че ще й вземе кафето и като писа законите, беше добре”, изсъска вещата в операциите дресьорка на кучета-водачи Елена.

Преструвките на Дарина и задаващият се апетит съвсем несъмнено ще я пратят на двубой още идната неделя. Фермерите взеха решение, който и да е новият стопанин на фермата, да я „ отстреля “ към арената.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР