Фермерката на седмицата Божидара Бакалова предаде властта на емигранта Гечо,

...
Фермерката на седмицата Божидара Бакалова предаде властта на емигранта Гечо,
Коментари Харесай

Потрес във „Фермата“: Божидара Бакалова живяла в кочина

Фермерката на седмицата Божидара Бакалова съобщи властта на емигранта Гечо, който първи подпука с претенциите си, когато стана шефка. Първото нещо, което Божидара направи е да го прати да направи сапунка на къщата на фермера, с цел да почисти неприятните сили. За няколко дни в шефските палати обаче дизайнерката остави разгром след себе си. “Тва жена ли е живяла тука? Уж богиня, желала непорочност, а то все едно дребните прасенца от кочината са пристигнали на гости”, не спести усещанията си Гечо нощес, когато влезе в къщата, до неотдавна населявана от Божидара.

Въпреки всичко новият фермер на седмицата даде обещание да не си отмъщава, макар че предходната седмица Божидара изиска да му изгори стола ритуално, тъй като носел неприятна сила. Останалите фермери обаче са уверени, че досегашната богиня тази седмица ще стане аргатин и даже я питаха кого ще викне на двубой. „ Мисля да ги сюрпризирам до последно “, не се върза обаче нарочената някогашна шефка.

Преди това “богините”, които тя удостои с това послание по време на своята седмица, не се поколебаха да й подреден възмездие. Досущ като на училищен лагер, прекалилата някогашна шефка откри, че дюшекът й е изхвърлен от женската юрта и е подзгизнал от изобилния дъжд. Разгневена тя се закани да вдигне юртата на дамите във въздуха.

„ Аз не съм луда, както мислят хората. Не виждам нещата с очите са, а ги чувствам с силите “, изясни държанието си Божидара.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР