Фермерите от ЕС, подбуждани от крайната десница, започнаха да разпространяват

...
Фермерите от ЕС, подбуждани от крайната десница, започнаха да разпространяват
Коментари Харесай

Брюксел се бори да успокои фермерите, тъй като крайната десница подклажда протести

Фермерите от Европейски Съюз, подбуждани от крайната десница, започнаха да популяризират нечистотия пред държавните здания, да барикадират пътища и да основават всеобщ безпорядък, до момента в който Брюксел се бори да задържи селскостопанския бранш на борда с своя зелен преход.

В опит да успокои фермерите и да обезврежда казуса с акцията преди изборите за Европейски парламент през юни, Урсула фон дер Лайен, която евентуално ще се кандидатира за втори мандат като началник на Европейската комисия, ще отвори „ стратегически разговор “ с 30 аграрни групи, неправителствени организации и учени в четвъртък.

Протестите са значително водени от недоволството против политиците, които дават приоритет на намаляването на въглеродните излъчвания и запазването на биоразнообразието пред снабдяването на потребителите с домашно отгледана храна.

Фермерите са изключително ядосани на тактиката на блока „ от фермата до вилицата “ и други разпореждания, които съгласно тях повреждат конкурентоспособността им спрям...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР