Ференцварош не успя да победи Академия Пушкаш в домакинството си

...
Ференцварош не успя да победи Академия Пушкаш в домакинството си
Коментари Харесай

Камен Хаджиев и Академия Пушкаш разочароваха Ференцварош преди гостуването в Разград

Ференцварош не съумя да победи Академия Пушкаш в семейството си от 15-ия кръг на шампионата на Унгария. Срещата приключи при резултат 2:2, като домакините могат доста да съжаляват, че изпуснаха успеха, откакто водеха с 2:0 на полувремето. Българинът Камен Хаджиев записа цялостни 90 минути за гостите.

Мачът потегли чудесно за Ференцварош и " зелено-белите " поведоха с 2:0 след точни изстрели на Олександър Зубков в 7-ата и 40-ата минута.

През втората част обаче Академия Пушкаш сподели неотстъпчивост и се добра до равенството с голове на Езикел Хенти в 52-ата и Томас Майснер в 77-ата минута.

Така Ференцварош пропусна отлична опция да се откъсне на върха в класирането пред МОЛ Фехервар, който през вчерашния ден позволи изненадваща загуба от Пакс. " Зелено-белите " все остават на върха с 33 точки и 4 преднина пред отбора на Георги Миланов, както и мач по-малко. Играчите на Серхий Ребров обаче надали ще са в приповдигнато въодушевление преди гостуването си на Лудогорец в решителен конфликт в група " Н " на Лига Европа в четвъртък.

Академия Пушкаш пък резервира 4-ото си място в таблицата с 25 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР