Ферарио Спасов официално бе обявен за новия директор на ДЮШ

...
Ферарио Спасов официално бе обявен за новия директор на ДЮШ
Коментари Харесай

Официално: Ботев обяви привличането на Ферарио Спасов

Ферарио Спасов публично бе разгласен за новия шеф на ДЮШ на Ботев (Пловдив), заменяйки на поста досегашният началник Иван Цветанов.

Новината бе публично оповестена от управлението на " канарчетата ", които написаха следното на уеб страницата си:

" Ферарио Спасов е новият шеф на детско-юношеската академия на Ботев Пловдив. 57-годишният експерт заменя на поста досегашния началник на школата Иван Цветанов, който ръководеше работата с подрастващите през последната година и половина.

Ферарио Спасов към този момент стартира работа на новата си позиция, като по този метод постави начало на втория си интервал в клуба. Доскорошният ментор на Монтана бе отпред на представителния отбор на Ботев от месец юни до месец декември 2012 година

Новият шеф на " жълто-черната " школа има богат опит във футбола. Освен Ботев и последната му дестинация Монтана, в дългата треньорска визитка на Феро попадат още тимовете на Берое, Етър, Дунав, Спартак Вн, Спартак Пл, ЦСКА и Литекс, като с отбора от Ловеч става първенец и притежател на Купата на България.

Спасов има опит и в работата с подрастващите, каквато ще бъде и новата му функционалност в Ботев. Феро е управлявал юношеския народен тим до 17 година, както и академията на Литекс в един от най-успешните й интервали ".
 Ферарио Спасов за две години в Ботев (Пловдив)
Ферарио Спасов за две години в Ботев (Пловдив)

Представят го във вторник
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР