Ферарио Спасов е новият наставник на Ботев Пд, съобщиха от

...
Ферарио Спасов е новият наставник на Ботев Пд, съобщиха от
Коментари Харесай

Ферарио Спасов е новият старши треньор на Ботев Пд

Ферарио Спасов е новият ментор на Ботев Пд, оповестиха от формалната пресслужба на „ канарчетата “.

Неговият екип ще бъде формиран от някогашните футболисти на „ жълто-черните “ Диян Божилов и Лилчо Арсов, както и от досегашния кондиционен треньор Тодор Георгиев. На новия спортно-технически щаб се разпорежда като съществена задача да усъвършенства неговия игрови образ, както и да предприеме действителни и поредни дейности за одобряване на играчи от клубната школа при мъжете.

Спасов заменя на поста старши треньор Желко Петрович. Сръбският експерт наследи на поста през лятото Николай Киров, само че резултатите на отбора от началото на сезона са извънредно незадоволителни и пловдивчани заемат предпоследната позиция в efbet Лига с едвам два триумфа от първите си 12 срещи в шампионата.

Спасов има редица клубове в България зад тила си в треньорската кариера, измежду които ЦСКА, Литекс, Дунав, Спартак Плевен, Берое и Монтана,, където бе за последно от 2017-а насам. Това няма да е първият интервал на 57-годишния експерт отпред на „ канарчетата “, откакто той води Ботев и през 2012. Първият му формален дуел ще бъде след паузата за националните тимове – домакинство на първенеца Лудогорец в събота, 19 октомври, от 17:30 часа. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР