Фенските пристрастия са продиктувани от силни емоции, но някои граници

...
Фенските пристрастия са продиктувани от силни емоции, но някои граници
Коментари Харесай

Смъртни заплахи за Диего Симеоне и новородената му дъщеря

Фенските пристрастия са подбудени от мощни страсти, само че някои граници не трябва да се прекрачват! Това не помни един от почитателите на " Ювентус ", който отиде прекомерно надалеч в опита си да сплаши треньора на " Атлетико " Мадрид Диего Симеоне.

След мача от осминафиналите на Шампионската лига, в който италианците изгубиха с 0:2, треньорът получил опасност за живота си. Като част от един от грандовете в Европа, сходни крайни изявления от противниковите последователи надали са нещо ново за Симеоне. Този път обаче била упомената и най-малката му щерка - Валентина, която се роди предходната седмица.

Снимка: Instagram

Привърженикът поискал тежка болест на детето и обрисувал кончината на треньора.

Останалите почитатели на " Ювентус " незабавно се разграничиха от грозните изявления и се извиниха на Симеоне.

Дни преди успеха на испанците над Кристиано Роналдо и компания в първия мач от елиминационната фаза на най-силния европейски клубен шампионат, треньорът приветства своето пето дете.

Аржентинецът има трима сина - Джовани, Джанлука и Джулиано и към този момент две дъщери - Франческа и дребната Валентина.

Фенът на " Ювентус " очевидно се е подразнил от провокативното празнуване на Симеоне след първия гол на неговия отбор. Треньорът посочи, че жестът не е бил ориентиран към последователите на съперниците, а към личните почитатели.
Диего Симеоне изясни провокативния жест: Не беше ориентиран към съперниците! (ВИДЕО) "Показах на нашите почитатели, че имаме темперамент! ", съобщи Чоло след успеха над "Ювентус "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР