Фенската фракция на Локомотив (Москва) UnitedSouth излезе с декларация преди

...
Фенската фракция на Локомотив (Москва) UnitedSouth излезе с декларация преди
Коментари Харесай

Феновете на Локо ще протестират срещу ръководството

Фенската секта на Локомотив (Москва) UnitedSouth излезе с декларация преди подновяването на сезона. Привържениците считат да стачкуват във всички оставащи мачове, като напущат трибуните в 20-ата минута. Повод за недоволството на запаляновците е решението на управлението да не възобнови контракта на старши треньора Юрий Сьомин.

" Считаме случилото се за цинично и подло. Това е едно от най-необмислените и несправедливи решения в историята на Локомотив. Радваме се, че гледната ни точка се споделя от доста други почитатели и от спортната общност като цяло ", написаха от UnitedSouth.

Заявление по матчам до конца сезона — https://t.co/ypY53veMTu. pic.twitter.com/6ZICzzlHfx
— Фанаты «Локомотива» (@unitedsouth) June 19, 2020 Освен че ще си потеглят от стадиона още в средата на първите полувремена на оставащите мачове, почитателите няма да приготвят хореографии и няма да пазарят от клубния магазин.

" Целта ни е да се провокират промени. Ръководителите, позволили неразбираемото и позорно за клуба и всички нас решение, би трябвало да си тръгнат. Задачата ни е във всички мачове да подсещаме за тази съдбовна неточност. Убедени сме, че играчите ще се отнесат с схващане към позицията ни. Призоваваме всички последователи на Локомотив, които ще посещават мачовете до края на сезона, да се причислят към нас ", се споделя още в декларацията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР