Феновете й сериозно се притесняват, че никога повече няма да

...
Феновете й сериозно се притесняват, че никога повече няма да
Коментари Харесай

Фолк звездата Деси Слава вече гони 90 килограма

Феновете й съществено се тормозят, че в никакъв случай повече няма да видят любимката си съблазнителна и секси, каквато я познават от недалечното минало.

Година и половина след раждането на дребния си наследник Борис тя освен че не може да влезе във форма, а става все по-пълна. Вратът й към този момент е като на герой, носът потъва сред пухкавите й бузи, а бицепсите й несъмнено са с по-голяма обиколка от тези на половинката й Благой, единствено дето не са стегнати като неговите, писа „ Уикенд “.

40-годишната певица доста се тормозила от наднорменото си тегло, настояват осведомени. Но вместо да се ограничи с храната и да се опита да спортува, тя предпочитала просто да не стъпва на кантара, с цел да не се депресира от това, което той ще й покаже. Освен това не разрешавала да се разгласяват нейни фотоси без предварителна обработка, с която да я „ вталят”.

Наскоро обаче предприемачът Петко Димитров пусна няколко клипа от присъединяване на звездата в негов клуб. На тях лъсна цялата истина за проблемите й с тежестта. Никой от почитателите не си разреши да ги разяснява, само че дрешникът на Деси всеки ден й напомнял, че би трябвало да отслабне.

В него съвсем не са останали облекла, в които може да се напъха, оплаквала се тя пред приятелки. Тъй като все се надявала, че ще успее да понижи килограмите, не купувала нови тоалети в по-голям размер и в последна сметка стигнала до такава степен, че да върви с две-три дрешки, поради което колежките почнали да я клюкарят.

Грозната истина е, че казусът на Деси Слава не е единствено изящен, а заплашва да се трансформира в здравословен. Нейни другари се тревожат, че може да е болна, и я поучават да си направи цялостни проучвания, с цел да е сигурна, че хормоните й са в норма. Дори и да се окаже здрава, наднормените килограми сигурно могат да я разболеят.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР