Феновете в САЩ: Тези съдии явно разбират само от боксНай-добрият

...
Феновете в САЩ: Тези съдии явно разбират само от боксНай-добрият
Коментари Харесай

Багата: Чувствам се ограбен, присъствието на Тръмп също повлия

Феновете в Съединени американски щати: Тези съдии очевидно схващат единствено от бокс

Най-добрият български войник в ММА Благой Иванов - Багата, записа втора загуба в кариерата си в най-престижната верига на бойните изкуства UFC. Той бе съществено ощетен и след спорно съдийско решение отстъпи на рекордьора по нокаути в тежка категория Дерик Люис - Черния звяр. Багата организира мъжка борба в осмоъгълника в " Медисън Скуер Гардън " и имаше статистическо предимство, само че очевидно не съумя да убеди задоволително съдиите в превъзходството си. Вечерта в Ню Йорк бе изгледана онлайн от американския президент Доналд Тръмп, който влезе в залата, придружоаван от боса на UFC Дейна Уайт. Доста от почитателите в Съединени американски щати също останаха сюрпризирани от загубата на Багата, като съгласно тях българинът е трябвало да бъде разгласен за победител. Всеобщото мнение е, че съдиите са отчитали единствено боксовите умения на Люис, само че не и събарянията и опитите за събмишън на Багата.

Да, усещам се ограбен, само че какво да правиш, това е животът, съобщи Благой Иванов пред MAX Sport 2 от Ню Йорк незабавно след края на UFC 244. Трябваше да го откажа. Дерик Люис имаше огромна поддръжка от публиката. Явно не съм направил задоволително, с цел да ми дадат успеха. Два пъти Люис можеше да се съобщи, само че не се съобщи. Това е!, добави Багата. Много добре го бях хванал в гилотина. Мислех, че ще ми стигнат тези 10 секунди, само че не стигнаха. Не мисля, че последните удари повлияха на крайното решение на съдиите! И да не ги беше нанесъл, те си му даваха рундовете на него. Тук бе и президентът на Съединени американски щати - несъмнено и това повлия! Това е ситуацията! Сега следва отмора! Трябва да се възстановя и ме чакат нови борби! Животът продължава!, приключи Благой Иванов. / trafficnews.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР