Феновете са свикнали да виждат Сам Дингъл в парка в

...
Феновете са свикнали да виждат Сам Дингъл в парка в
Коментари Харесай

„Неузнаваемото“ преобразяване на мускулите на звездата от ITV Emmerdale Сам Дингъл и разкъсана физика

Феновете са привикнали да виждат Сам Дингъл в парка в цвят каки в Йоркшир Дейлс – само че артистът в действителност има доста раздрано тяло изпод.

Джеймс Хутън, който е най-известен с ролята си на Сам в Emmerdale на ITV, е построил необикновено мускулесто телосложение през годините и гордо го демонстрира в обществените медии. 50-годишният мъж, който е благоприятен за Нанси Лукас, майката на двете му дъщери, живее деен живот надалеч от камерите.

Роденият в Нотингам Джеймс е разпален скален катерач и постоянно документира своите фитнес действия в Instagram, показвайки себе си по какъв начин катери разнообразни структури, в това число виадукти и камъни с голи ръце.

Джеймс прекарва уикендите си в пътешестване до разнообразни елементи на страната в търсене на най-хубавите места за катерене, споделяйки фрагменти от места, в това число моста Пейтли и Шипли Глен в Йоркшир. Веднъж той се раздруса в Майорка, където разгласява своя фотография, по какъв начин се катери по голяма стена с надпис: „ Бях ТОЛКОВА изтощен нощес, просто трябваше да се кача...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР