Феновете са свикнали да виждат Дженифър Лопес в смели и

...
Феновете са свикнали да виждат Дженифър Лопес в смели и
Коментари Харесай

Дженифър Лопес изправи зрителите на крака с гола рокля и деколте до пъпа 

Феновете са привикнали да виждат Дженифър Лопес в смели и горещи тоалети. Не е загадка, че 50-годишната певица е в прелестна форма и по тази причина на драго сърце показва стегнатата си фигура.

За да реализира всичко това, тя безусловно не излиза от фитнеса.

Но това, което видя публиката по време на Седмицата на модата в Милано, потресе даже и най-смелото въображение.



Фотографите и елементарните посетители станаха от местата си и отвориха усти от учудване и изненада. Те не изпускаха мобилните си телефони от ръцете си и снимаха, до момента в който актрисата и певицата дефилираше по подиума.



И несъмнено имаха какво да видят. С летяща походка, тъкмо като кралица, Лопес се появи на ревюто на Versace в рокля, въодушевена от паметен тоалет на певицата по време на връчването й на премията Grammy през 2000 година.



Актрисата сподели зелено - синя рокля с умопомрачително деколте до пъпа, изцяло откриваща прелестните й крайници без никакъв намек за целулит.


Благодарение на ефирната пола с дълбоки цепки феновете можеха да се насладят на съвършената й фигура и те в действителност бяха изпаднали във екстаз.

Тя бе подбрала сандали на тъничък, висок ток в звук с роклята.

Стилистите бяха поработили и над външността на поп-дивата, връзвайки косата й на висока опашка и натривайки тялото й с бляскав лосион.

Така Дженифър безусловно блестеше като скъпо украшение.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР