Феновете са най-голямото признание за един артист преди всички престижни

...
Феновете са най-голямото признание за един артист преди всички престижни
Коментари Харесай

Шокиращите истории на звездите, които бяха убити от феновете си

Феновете са най-голямото самопризнание за един актьор преди всички влиятелни награди, които може да му бъдат връчени. Понякога обаче правилният почитател може да се трансформира в ограмна опасност за звездата. Почитателите знаят всичко за своя кумир - по какъв начин се облича, какви са заниманията му, какво обича да прави в свободното си време, както и значително информация за персоналния му живот, някои от тях даже завързват другарски контакти, написа vesti.bg.

Така с времето звездите могат да попаднат в " рискова непосредственост " с почитателите си и следствията за тях да бъдат съдбовни.
Сред тях е известната латино изпълнителка Селена Куинтанила Перес.
Наричат Перес " мексиканската Мадона ".
Освен надарена певица, тя е била още актриса, модел, текстописец и дизайнер. За късия си живот Селена продава над 20 млн. копия от албумите си.
За страдание, Перес умира единствено на 23-годишна възраст, откакто ръководителят на почитател клуба ѝ я прострелва в тил. Лакарите не съумяват да спасят живота ѝ. Голямата покруса се случва на 31 март, 1995 година Убийцата е Йоланда Салдивар.
Тя оглавява почитател клуба на Перес през 1991 година, а по-късно е нараснала в управител на някои от бутиците ѝ. Впоследствие чиновници почнали да се оплакват от държанието на Салдивар, а фамилията открива, че тя е крадяла пари от тях.
След като Салдивар е разкрита и изгонена, тя си отмъщава като купува оръжие и стреля по Перес.

Новината за гибелта ѝ шокира феновете на латино музиката, а хора от целия свят посещават дома ѝ и отиват на местопрестъпението.
В съда Йоланда Салдивар декларира, че е умъртвила Перес инцидентно, до момента в който се опитвала да се самоубие. Тя е приета за отговорна и получава доживотна присъда.
Тъжната история на младата изпълнителка Селена Куинтанила Перес е увековечена в биографичен филм две години по-късно, а основната роля е поверена на безизвестната тогава Дженифър Лопес.
Перес е образец за това, че прекомерната непосредственост с обожател може да докара доведе до съдбовни последици.

Певицата Кристина Грими - на 10 юни 2016 година тя е убита, до момента в който дава подписи на почитателите си. 27-годишният Кевин Лойбъл е на опашката за подписи. Когато идва неговият ред, звездата от шестия сезон на The Voice го посреща с усмивка, само че Кевин вади револвер и я убива. След това се самоубива.

Даймбаг Даръл - на 14 декември 2004 година, по време на концерт за 24-ата годишнина от гибелта на Джон Ленън, Нейтън Гейл се качва на сцената и прострелва китариста на „ Пантера “ Даймбаг Даръл. Гейл е убит от пристигналите служители на реда малко след случая. Предполага се, че Нейтън е бил смутен от новината за разпадането на „ Пантера “ и е упреквал Даръл за това.

Джон Ленън - на 8 декември 1980 година вокалистът на „ Бийтълс “ е убит пред дома си в Ню Йорк. Убиецът Марк Дейвид Чапман свидетелства, че е изчакал Джон да се прибере, пресрещнал го е на входа и го помолил за подпис, след което Ленън и брачната половинка му Йоко Оно отиват да се разходят в близкия парк. Чапман остава пред входа на жилището и когато Джон се връща, Марк го прострелва 4 пъти в гърба. Стрелецът по-късно споделя, че убива Ленън, тъй като желал името му да бъде запомнено.

Тупак Шакур - на 13 септември 1996 година, след мач на Майк Тайсън, американският рапър Тупак и продуцента Шуг Найт стопират на червен светофар, когато бял кадилак стопира до тях. Изстреляни са 14 патрона, 6 от които улучват Тупак и пронизват белия му дроб. Шест дни по-късно 25-годишният Тупак умира в Университетската болница на Южна Невада. До ден сегашен никой не е упрекнат за убийството, само че се допуска, че е убит от група ексцентрични почитатели.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР