Феновете протестират пред БФС, днес стегнаха и палатков лагер, за

...
Феновете протестират пред БФС, днес стегнаха и палатков лагер, за
Коментари Харесай

Към Бербатов: Осигурете козирка на Герена и си намерете влиятелен приятел

Феновете стачкуват пред БФС, през днешния ден стегнаха и палатков лагер, с цел да махнат Борислав Михайлов от президентския пост. Болшинството желае Димитър Бербатов и смяна, само че почитателите на ЦСКА, които предизвикаха акцията, не утвърждават позицията на безконечния им противник Левски. Както и на Лудогорец, където няма задоволително фенска маса.

В интернет през днешния ден се популяризира послание към Димитър Бербатов, написано и подписано от спортния публицист Явор Пиргов, който го разгласява в профила си във Facebook.

" ОФИЦИАЛНО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ДИМИТЪР БЕРБАТОВ:

Г-н Бербатов, апелирам ви престанете да говорите за аматьорския футбол, за детско-юношеския футбол, за дребните тимове, за методология и развиване на играта, за образование на треньори, за възстановяване на инфраструктурата, за прекъсване на порочни и корупционни практики! СПРЕТЕ!

Искам във всяко ваше изявление да обяснявате по какъв начин в България има един тим и той се намира в Сухата река! Настоявам да обещаете, че ще извършите всичко допустимо да им осигурите козирка в границите на месец.

Държа в програмата ви да залегне точка, съгласно която на “Герена” ще получават 97% от тв-правата, а особено за тях ще бъдат публично признати и наложени разпоредбите и критериите, които съществуват мълчешком от години и съдиите ги съблюдават, когато става въпрос за този тим.

Моля ви да обещаете, че ще въведете закон по силата, на който във всеки град ще им се прави шпалир и почитателите ще са длъжни да им се кланят.

Само тогава имате късмет огромна част от последователите им (които необичайно за какво трансформираха мнението си) да спрат да бълват нелепости в обществените мрежи и да одобряват, че желанието ви е да работите в името на българския футбол!

Г-н Бербатов, престанете да обикаляте палаткови лагери и да се срещате с представители на всеки клуб. Събирайте хората на софри! Наливайте ракия, раздавайте кебапчета!

Г-н Бербатов, намерете си другар, въпреки да не е подобен от 40 години с въздействие в медиите и дерзайте! ", написа Пиргов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР