Феновете полудяха. Само преди броени часове попфолк певицата Емануела качи

...
Феновете полудяха. Само преди броени часове попфолк певицата Емануела качи
Коментари Харесай

НАЙ-ДОБРИЯТ ДУЕТ: Емануела и Мирела от "Игри на волята" ?

Феновете полудяха. Само преди броени часове попфолк певицата Емануела качи стори в Instagram в компанията на участничка от отминалия сезон на риалити предаването „ Игри на волята “ – Мирела. Няма по какъв начин да не напомним, че чаровницата от предаването неотдавна пусна своето дебютно парче, с което даде старт на музикалната си кариера.

Родната инфлуенсърка, добила известност в риалитито, разкри пред почитателите си своя гений, а точно - да пее. Мирела несъмнено обича да пътува, тъй като от началото на 2023 година е обиколила три дестинации.

Една от тях е Тайланд, където е съумяла да снима клипа на песента си „ Бих го изживяла отново “. Друг, не толкоз крит, гений на Мирела е пристрастеността към танците. В обществените мрежи тя показа идното си турне под наслов „ Мадами на токчета “. На него тя ще обиколи 7 града, в които ще организира класове по танци.

От друга страна единствено преди месец попфолк дивата Емануела пусна следващия си шлагер под името „ Първа лига “. Няма по какъв начин да не отбележим и забележителния брой followers, които тя е натрупала през годините – цели 1,6 милиона души в Instagram.

Задава ли се нещо ново в колаборация сред Мирела и Емануела? И желае ли изкусителката със сапфирени очи да вкара в първа лига и хубавицата от „ Игри на волята “?

Предстои да разберем...

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР