Феновете от Националния клуб на привържениците (НКП) на Левски настояха

...
Феновете от Националния клуб на привържениците (НКП) на Левски настояха
Коментари Харесай

Фенклубът на "Левски" поиска срещи със Спас Русев, бъдещия треньор и играчите

Феновете от Националния клуб на последователите (НКП) на " Левски " настояха за среща със притежателя на клуба Спас Русев. Отделно, те желаят да беседват и с бъдещия треньор, който и да е той, както и с футболистите.

Поводът е информация в уебсайт, съгласно която маскирани почитатели са сплашили играчи на сините. Запалянковците отхвърлиха изказванията.

" Заради създалата се обстановка, а и на първо място поради явно влошената атмосфера в тима, Националният клуб на последователите на " Левски " изрично упорства за незабавна среща с главния акционер Спас Русев ", се споделя в уеб страницата на НКП.

Председателят на фенклуба Степан Хиндлиян дефинира пред BiT информациите като " мощно пресилени спекулации ". Според него задачата е да се отклони вниманието от проблемите, довели до следващата рецесия в " Левски " и още веднъж проведените ентусиасти да бъдат изкарани отговорни..

Хиндилян призна, че в четвъртък той е бил на " Георги Аспарухов " дружно с други ентусиасти, само че никой не е бил маскиран. Те имали диалог с изпълнителния шеф Красимир Иванов.

" Бяха му заложени няколко въпроса. Ако кажа, че срещата е била ползотворна, би било малко пресилено от моя страна. Не, не беше ползотворна. Поискахме посредством него да се забележим - в границите на идната седмица по опция, със притежателя Русев и с индивида, който дава отговор за селекцията в " Левски " Вангелов. И втора среща, която да бъде сред нас и новоназначения треньор, който и да е той, и футболистите на " Левски ". Уговорката ни беше, че той ще насочи там, където би трябвало, тези наши стремежи ", съобщи Хиндилян.



Според описа му по-късно част от почитателите отишли във фитнеса и поговорили с някои футболисти. Играчите били запитани дали са си взимали заплати, на което дали отговор, че " една част е била платена, друга - не ", сподели ръководителят на НКП.

За среща с Русев настоя и тръстът " Синя България ". И досега обаче клубът резервира безмълвие след разтърсванията, провокирани от отпадането от Лига Европа.

" Левски " остава без треньор часове преди първия си мач. Сините гостуват довечера на " Ботев " в Пловдив.

От клуба показаха, че вратарят Божидар Митрев е освободен да отсъства в идващите дни поради идна тежка интервенция на татко му. Поради контузии отвън групата са Нашименто, Ривалдиньо, Хали Тиам и Серджиу Буш.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР