Феновете не Game of Thrones и тези на книгите на

...
Феновете не Game of Thrones и тези на книгите на
Коментари Харесай

Колко сезона трябва да има Домът на дракона според Джордж Р.Р. Мартин

Феновете не Game of Thrones и тези на книгите на Джордж Р.Р. Мартин за " Песен за огън и лед " и " Огън и кръв " чакаха с неспокойствие " Домът на дракона " (House of the Dragon).

Здравето на краля се утежнява, слагат се клопки и назрява нова война в " Домът на дракона "

Ето какво ни загатва тийзърът за осми епизод на сериала

Е, до края на първи сезон ни разделят едвам два епизода и интригата се завързва от ден на ден. Което очевидно е предиздвикало Джордж Р.Р. Мартин да каже малко повече сериала и за проектите си за него. Къде другаде, в случай че не в блога си.

Авторът написа, че желае да отдаде заслуженото самопризнание на Райън Кондал и Мигел Сапочник, който са съществени продуценти и виновници сериалът да е това, което е. Според него както те, по този начин и целият актьорски състав се е показал необикновено.
 Снимка 416114

Мартин особено обръща внимание и на играта на Пади Консидайн като крал Визерис Таргариен. Според него, артистът е бил ослепителен и е съумял да построи облика доста по-добре и трагично, в сравнение с самият той го е направил в книгата.

Джордж Р.Р. Мартин е останал толкоз впечатлен от играта на Консидайн, че е съвсем подготвен да се върне към " Огън и кръв " и да пренапише по-голяма част от книгата за царуването на Визерис. Според създателя, Пади Консидайн заслужава да получи премия Еми единствено за представянето си в осми епизод.

Относно няколкото огромни скока напред във времето в  " Домът на дракона ", Мартин написа, че Райън Кондал се е справил доста добре с тях. И също по този начин, че е влюбен както в младите версии на Алисент Хайтауър (Емили Кери) и Ренира Таргариен (Мили Алкок), по този начин и в по-възрастни им, изиграни от Оливия Кук и Ема Д`Арси.

Но също по този начин му се е желало да имат на разположение още някой различен епизод, с цел да опишат по-детайлно връзката сред Ренира и Сер Харвин, както и за брака сред Демън и Лена и времето, което са прекарали в Пентос. Джордж Р.Р. Мартин също удостоверява, че Алисент е родила четири деца от краля. Трима сина и щерка.

Но Дерон, най-малкият, е в Староград и за неговата поява в първи сезон просто не е останало задоволително време. И твърди, че тези 10 епизода на сезон не са задоволителни. И че в случай че първи е имал 13 епизода да вземем за пример, е може да няма такива огромни скокове във времето. Но пък тогава е можело да се появят недоволства, че действието е прекомерно постепенно и мудно.

Критиките против епизод 7 от " Домът на дракона "

Увеличението на яркостта не прави работа

Мартин счита, че с по 10 епизода на сезон ще са нужни четири сезона, с цел да се опише уместно цялата история. Но в този момент е оставил това на зад проект, тъй като фокусът му е хвърлен напълно върху завършването на The Winds of Winter, написа Collider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР