Феновете на знаменития Биг Брадър откриха стар видеоклип на Шарън

...
Феновете на знаменития Биг Брадър откриха стар видеоклип на Шарън
Коментари Харесай

Неудобният гаф на Шарън Озбърн с Фърн Бритън, докато фенове разкриват клип от среща на двойки

Феновете на популярния Биг Брадър откриха остарял видеоклип на Шарън Озбърн и Фърн Бритън, откакто Шарън сподели, че в никакъв случай не са се срещали.

Шарън провокира доста диалози в къщата на Celebrity Big Brother, само че това, че сподели, че в никакъв случай не е срещала Фърн Бритън, накара всички да си пишат. 71-годишната водеща изненада хората, когато сподели, че не си спомня да е срещала 66-годишната Фърн, макар че има доказателство, че са се срещали.

Феновете бързо откриха остаряло видео от времето, когато двамата бяха в This Утро преди съвсем 20 години. В изявлението Шарън инцидентно описа занимателна история за това какво първо си е помислила за Саймън Коуел, което накара Фърн и Филип Скофийлд, съ-домакинът, да се смеят. Във видеото Шарън приказва почтено какво мисли за славата на Саймън, без да знае, че това ще накара хората да приказват.

Тя сподели: „ Никога преди не съм срещала Саймън, тъй че си споделих за какво желаете да проектирате тази негативност, тази засегнатост. И тогава, когато срещнах Саймън, р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР