Феновете на ВИП Брадър, които продължават да оплакват любимото си

...
Феновете на ВИП Брадър, които продължават да оплакват любимото си
Коментари Харесай

„Сървайвър” пожълтява като „ВИП Брадър”

Феновете на „ ВИП Брадър ”, които не престават да оплакват обичаното си предаване повече от 4 години след последното му издание в България, към този момент могат да се успокоят . То се завръща в родния ефир, единствено че занапред нататък няма да се излъчва по Нова телевизия, а по Би Ти Ви, и ще се споделя „ Сървайвър ”. Това излиза наяве от листата на половината участници в идния седми сезон на риалитито за оцеляване. В него влизат двама някогашни на Русата Златка, няколко безизвестни моделки, изследовател на популярност от „ Игри на волята ”, забравена фолкаджийка и готвачката Божана Кацарова, която обиколи всичко, което можеше да се обиколи в родните малките екрани. За цвят има и двама артисти – Филип Буков и Снежана Макавеева.
„ Сървайвър ” тази година ще бъде толкоз жълт, че се чака да изгуби и последните оживели почитатели на истинския формат у нас. За сметка на това обаче най-вероятно ще притегли пред екраните всички сеирджии и клюкари, на които им липсва „ ВИП Брадър ”. В комбиниране с другото риалити на Би Ти Ви за пролетта – „ Ергенът ”, се обрисува меко казано абсурден нов тв сезон. На първо място в листата с предстоящите сеири е слагането на двама някогашни годеници на русата Златка Райкова в един и същи тим на оцеляващи на Карибите. Това са ММА-боецът Георги Валентинов, който преди време й предложи брак в шоуто на Нова „ Като две капки вода ”, и Благой Георгиев – Благо Джизъса, който я отмъкна от Жоро няколко седмици след годежа. Той на собствен ред се сгоди за плеймейтката, която му роди наследник, а сега чака бебе от нов, следващ избраник. Феновете на светския звук знаят, че Джизъса сега е женен за младата Поли, за Жоро Валентинов се знае, че след Златка имаше спекулация със силиконова брюнетка от Пловдив, а какъв е настоящият му статус във връзка с връзките, не е ясно. Една от най-големите въпросителни към „ Сървайвър ” сега е какви ще бъдат връзките сред двамата някогашни баджанаци – футболистът и боецът.

Другата, от която се чакат страховити кавги и сеири, е готвачката Божана Кацарова, която преди време завоюва „ Мастършеф ”. Зрители от в този момент се майтапят, че несъмнено ще готви ориз с гарнитура от ориз, с цел да храни племето си. След „ Мастършеф ” Божана влезе във „ ВИП Брадър ”, по-късно се опита да прави авторско кулинарно предаване по „ Фокс ”, само че не й се получи. Оттогава тя обикаля всевъзможни стратегии по малкия екран, само че не може да си откри мястото. Опитва се да върти и личен бизнес, а по какъв начин стоят нещата с него, единствено тя си знае. Но очевидно се надява да си вдигне рейтинга около следващото риалити, в което ще взе участие, написа " Уикенд ".


Сеири се чакат и от Снежана Макавеева. Талантливата и красива актриса е известна в средите си като много избухлива. Как гладът и неприятните условия на живот ще подействат на нервите й, не е ясно, само че се чакат много неприятни осъществявания, от които по-късно може и да я е позор. Звездата, която преди време изгря в сериала „ Под прикритие ”, е фенка на мощните преживявания и най-вероятно влиза в риалитито не толкоз поради хонорара, който ще вземе, колкото поради страстта. Но сигурно е поканена, с цел да направи „ шоу ”, което в стила на новия „ Сървайвър ” би следвало да значи скандал. Известно е, че младата Снежана е била публична половинка на звезди като Мариан Вълев-Куката, Деян Донков, а се приказва, че е пробвала и връзки с дами – спрягаха я за интимна с Люси Дяковска. Нищо чудно да завърти спекулация и в риалитито.

Колегата на Макавеева – Филип Буков, се счита за най-уравновесеният в групата. Той е прочут със слабостта си към рисковите спортове и преживявания, привикнал е да яде малко, защото е съвсем веган, и да изразходва доста сила посредством придвижване. Вероятно с помощта на това има задоволително здрави нерви, с цел да издържи на напрежението в риалити като „ Сървайвър ”, даже когато то залага на злословия и интриги, както се обрисува да стане тази година. Буков се счита за любимеца за успеха в тима на известните. Преди време го спрягаха за новия Ерген във втория сезон на „ Ергенът ”, само че почитателите му са на мнение, че риалитито за оцеляване му пасва доста повече от търсенето на избраница измежду търсачки на популярност.

Останалите участници, които са оповестени досега, влизат в тима на известните, само че на процедура са изцяло незнайни на необятната публика. На първо място е фолк певицата Татяна, която преди двайсетина година имаше една-два известни песни, а по-късно потъна в забвение и към този момент надали някой си я спомня. Друг оцеляващ е моделът Иван Булкин, който е взел участие и в „ Игри на волята ” по Нова тв. В риалитито влизат и моделката Марго Купър, еротичната моделка Стефани Разсолков и влогърът и артист Стефан Попов-Чефо. Хората пред тв приемниците надали знаят кои са те, само че може да се окажат забавни, когато ги пуснат в джунглата без храна и покрив над главите.

Освен „ Известни ” в „ Сървайвър ” ще има и тим „ Войни ” . В него влизат хора, които съгласно малкия екран имат „ изключителни качества и достижения в разнообразни сфери на живота ”. Сред тях имало брокер, гемолог, екскурзовод, студент, правист и други

Още преди Нова година от Би Ти Ви оповестиха, че идният „ Сървайвър ” ще се излъчва съвсем в действително време. Броени дни, а в някои моменти – даже часове, ще разделят действителното време, в което се случват събитията във формата, и времето, в което те ще се излъчват по малкия екран. Досега шоуто постоянно се е снимало авансово, а по-късно екипът е разполагал с няколко месеца, с цел да приготви епизодите за лъчение. Затова спечелилите съвсем постоянно бяха авансово известни – нещо, което в този момент към този момент ще е невероятно. От Би Ти Ви са сменили досегашния продуцент Евтим Милошев, който направи 5 сезона на риалитито, предавани от 2007-а до 2022 година Шоуто към този момент ще се продуцира от турската компания „ Аджун Медя ”. Проверка на „ Уикенд ” сподели, че тя разполага с голяма база в Доминиканската република, която постоянно се употребява за фотоси на всевъзможни риалитита, в това число „ Сървайвър ”. Тази база се употребява от разнообразни страни. Компанията се популяризира с това, че създава епизодите на своите продукции за броени дни – тъкмо това, което тази година Би Ти Ви търси. От малкия екран към този момент оповестиха, че феновете към този момент ще имат присъединяване в развиването на действието. Как ще стане това, към този момент не е ясно.

Вече е оповестено, че мястото на фотосите е Карибите, а мотото на новия сезон е „ В непознати води ”. Стартът най-вероятно ще е след към месец.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР