Феновете на Унион (Берлин) отново се събраха на стадион Алте

...
Феновете на Унион (Берлин) отново се събраха на стадион Алте
Коментари Харесай

Феновете на Унион отпразнуваха края на сезона

Феновете на Унион (Берлин) още веднъж се събраха на стадион " Алте Фьорстерай " (Старото Лесничейство), с цел да отпразнуват сполучливия завършек на първия сезон на тима в Бундеслигата. Още преди играчите да приключат акцията с победа над Фортуна (Дюселдорф) 3:0 зад затворените порти на стадиона, наложено поради епидемията от ковид, президентът на клуба Дирк Цинглер изиска изясненост какво тъкмо ще бъде разрешено и какво не за идващия сезон.

" Искам до началото на идващия сезон да има ясни и разбираеми правила за връщането на хората към визитата на огромни събития без правила за обществено разграничаване ", написа той в клубното списание, което беше раздадено на ентусиастите преди мача.  Унион избави Вердер и прати Фортуна във Втора Бундеслига (видео)
Около 100 фена бяха отвън оградите на стадиона, а след неговия край футболистите се изкатериха, с цел да им благодарят за всеотдайната поддръжка през целия сезон. Унион към този момент беше санкциониран един път за нарушение на изолационните и хигиенични правила по време на прекъснатия сезон.

" Играем футбол за хората и най-много за хората, които идват на стадиона ", сподели още Цинглер, като посочи, че сходни ограничаващи правила могат да нанесат сериозен финансов ущърб на уредниците както на спортни събития, по този начин и на концерти.

" Моля, не ме разбирайте неправилно. Не желая да посрамвам здравето на никого на риск, само че би трябвало да има ясни правила ", добави той.

В Бремен пък повече от 130 фена останаха отвън " Везерщадион ", само че изживяха страстта, че тимът им се избави от непосредствено изпадане и ще играят баражи. Бундеслига 34 кръг, събота 27 юни  Унион Берлин 3:0краен резулат  Фортуна Дюселдорф
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР