Феновете на ЦСКА-София изкупиха почти всички билети за предстоящото дерби

...
Феновете на ЦСКА-София изкупиха почти всички билети за предстоящото дерби
Коментари Харесай

Фенове изкупиха Армията: Почти всички билети за дербито ЦСКА-София - Лудогорец са закупени, очакват се 15 000 зрители

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Феновете на ЦСКА-София изкупиха съвсем всички билети за идното дерби с Лудогорец в неделя (30 април). Двубоят на стадион " Българска войска " се обрисува като директен конфликт за първото място в efbet Лига и ползата e предстоящо огромен.

Три дни, откакто пропуските бяха пуснати в продажба, останаха последни бройки за секторите " В " и " Г ". По-рано през днешния ден " А " бранш бе разпродаден, а в отсрещната естрада има налични към 400 билета. За бранша с най-страстните последователи на " алените " входните талони също са на изчерпване.

Феновете към този момент загатнаха, че приготвят грандиозни неща за идното дерби, с които да трансфорат стадиона в същински пъкъл за гостите. Подкрепата на публиката ще е извънредно значима за столичани, които при победа значително ще си обезпечат и първото място за постоянния сезон.

Това ще се трансформира в най-посетеното домакинство на столичния гранд от няколко години насам. Очаква се за конфликта с разградчани на " Армията " да събере към 15 000 фенове. Двубоят е в неделя от 20:15 и ще бъде управителен от Георги Кабаков.

Още спортни вести вижте във видеото:

 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР