Феновете на ЦСКА ще нанесат първия удар към вратата на

...
Феновете на ЦСКА ще нанесат първия удар към вратата на
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА стряскат „Рига“

Феновете на ЦСКА ще нанесат първия удар към вратата на латвийския „ Рига “. Привържениците изкупиха съвсем всички билети за дуела. Те ще основат един дребен пъкъл на противника на „ алените “ в първия мач от началния кръг на квалификациите за Лига Европа. Останали са едвам няколко стотин бройки за бранш „А“ и лимитирано количество за ВИП ложата. Всички билети за бранш „В“ бяха разпродадени. Трибуните зад вратите „ Г “ и „ Б “ са затворени от УЕФА. Ако ЦСКА разпродаде всички пропуски, на стадиона ще има близо 10 000 фенове.

А мачът на „ Българска войска “ ще е първи от Европа от 11 години насам. За последно „ алените “ одобриха противник от интернационална сцена на своя стадион на 4 октомври 2007-а в кошмарната среща реванш с „ Тулуза “ за Купата на УЕФА. Първият дуел приключи 0:0, а в дуела на „ Армията “ ЦСКА води с 1:0 до 6-ата минута на продължението. Тогава гол на Жиняк прати „ Тулуза “ в групите на шампионата.

За дуела с „ Рига “ е картотекират намиращия се в Китай нападател Фернандо Каранга.  Голмайсторът на „червените“ е на часове от контракт с локалния „Хенан Дзиние“. Въпреки картотеката, Каранга се сбогува с ЦСКА преди мача с „Рига“, който сигурно пропуща.

„Наясно съм, че на никое място няма да видя това, което видях в този популярен клуб – написа Каранга на профила си във фейсбук. – Въпреки всички компликации и удари, почитателите и „червената“ фланелка ми даваха сили да се боря. Оставам вечно един от вас.“

Срещата сред ЦСКА и „Рига“ е през днешния ден от 20:45 часа. Двубоят ще бъде излъчен по Диема спорт 2.

Снимка БУЛФОТО
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР