Феновете на ЦСКА предприемат нов опит да помогнат на клуба

...
Феновете на ЦСКА предприемат нов опит да помогнат на клуба
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА с нов опит да помогнат на клуба

Феновете на ЦСКА подхващат нов опит да оказват помощ на клуба финансово. Фен клуб " Сектор Г ", " Ред енимълс " и " Червени сърца " стартират подготовка за акция „ Аз обичам ЦСКА “.

" Феновете на ЦСКА нееднократно през годините са доказвали, че са компактно зад тима и се пробват по разнообразни способи да оказват помощ на клуба. По самодейност на група последователи започва акцията " Аз обичам ЦСКА ". Фен клуб " Сектор Г ", Сдружение " Червени сърца " и " Ред енимълс " започнаха подготовка за акцията, задачата на която е да се подкрепи клубът. Организаторите изрично декларират, че " Аз обичам ЦСКА " не е основана по концепция на клуба, а на уважавани червени почитатели. Идеята е показана на управлението на ЦСКА и получи неговата поддръжка “, пишат последователите.

 „ Целта на акцията не е почитателите да устоят клуба, а да прикани последователите да бъдат дейни и чрез тези и други общи старания да трансфорат всички армейци в една единна общественост, способна да брани своите ползи и тези на клуба от всички и всичко. Организаторите на " Аз обичам ЦСКА " приканват всеки, който утвърждава концепцията, да се включи в акцията и да поддържа клуба по един от следните способи:

1. Да закупи фланелка от пениран памук вид пике от Фен магазина на " Армията " - цена 35 лв.

2. Да закупи фланелка от памук с бяло бие от Фен магазина на " Армията " - цена 20 лв.

3. Да внесе даже минимална сума в дарителската сметка на акцията:

Банка ДСК
Титуляр Сдружение " Червени сърца "
IBAN: BG97STSA93000020638392
BIC:STSABGSF

„ Всички събрани средства ще бъдат под контрола както на трите организации, по този начин и на всяка друга почитател организация, която съобщи такова желание. След привършване на периода на акцията резултатите ще бъдат регистрирани пред всички посредством средствата за всеобща информация и дарени на клуба за подкрепяне построяването на по-добра база на Академия ЦСКА ", споделиха уредниците.

" Обръщаме и особено внимание на тези, които заплатиха за закупуване на акции в ПФК ЦСКА и към момента имат средства в ЕЛАНА. Вашите пари не са дарени на ЦСКА. Те са в ЕЛАНА и в случай че не ги поискате назад -те ще останат там вечно. Ако вашата концепция да подпомогнете ЦСКА към момента е в действие, то изтеглената от там сума можете да дарите по сметката на тази акция. Ако пък не, просто си ги възстановете за себе си! "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР