Феновете на ЦСКА побесняха от трансфера на бившия си капитан

...
Феновете на ЦСКА побесняха от трансфера на бившия си капитан
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА бесни заради трансфер на бившия си капитан от "Далас" в "Лудогорец"

Феновете на ЦСКА побесняха от прехвърлянето на някогашния си капитан Антон Недялков от " Далас " в " Лудогорец ".

Защитникът бе продаден за 1,5 млн. $ в Тексас в самия завършек на предходната година, а преди два дни сензационно подписа контракт с " Лудогорец ".

Трансферът раздруса българския футбол и докара до спор сред " алените " почитатели и акционерите в клуба.
" Дали Антон Недялков е отпътувал за Съединени американски щати да се " развива " без ясната концепция, че шест месеца по-късно ще отиде в " Лудогорец " за голяма заплата? - попита един от водачите на ДСектор Г " Росен Петров-Животното пред " България Днес ". - Или може би Недялков го е измислил оня ден, нищо, че е един ловешки простак.

Имал фамилни проблеми и по тази причина отишъл в " Лудогорец ". Какви проблеми, той няма семейство. Няма жена и деца, а родителите му са алкохолици.

От 15 годишен избяга от у дома и спеше на пода в интерната в Ловеч. Коефициентът му на просветеност е малко над нулата. И тъкмо той да е измислил цялата скица...

По този метод да разбие тима, който се бореше за купа и купа. За Недялков имаше още три предложения - една от Първа Бундеслига, една от Турция и трета отвън Европа. Първата е със същите параметри като тази от " Далас ".

А Гриша Ганчев му предложи същата заплата като в Америка. А Юлиян Инджов му даваше тристаен апартамент, с цел да остане в ЦСКА. Кой естествен футболист ще избра да се развива в Америка пред опцията да играе в Бундеслигата? И шест месеца по-късно да се върне в " Лудогорец ". По същата скица желаеха да продадат Каранга в Русия през зимата... "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР