Феновете на ЦСКА от Сектор Г написаха обръщение след загубения

...
Феновете на ЦСКА от Сектор Г написаха обръщение след загубения
Коментари Харесай

Сектор Г: Излишна утайка опитва да се асоциира с ЦСКА по всякакъв начин

Феновете на ЦСКА от Сектор " Г " написаха послание след изгубения от Локомотив (Пловдив) край за Купата на България. Публикуваме го без редакторска интервенция:

" Трудно се споделя каквото и да е след подобен мач. Печелили сме доста борби, губили сме не по-малко. Но най-важното е, че след всяко отчаяние сме се изправяли на крайници още веднъж и още веднъж по този начин, както единствено армейците могат.

Не си мислете, че нас не ни боли от загубата толкоз, колкото и вас. Не си мислете, че не виждаме крещящата потребност от промени в тима в кадрови и игрален проект, които се надяваме да започват допустимо най-скоро. Но на първо място сме почитатели, на които им омръзна през годините да бъдат адвокати, спортни шефове и всичко друго, което е друго от това да си на трибуната и да подкрепяш обичания си тим.

Виждаме и насладата на всички знайни и незнайни нищожества, които явно заради неналичието на положителни и градивни неща в персоналния си живот, чакаха с неспокойствие единствено да стъпим на погрешно. Докато едните, които за последните години имат цели три изгубени по неприличен метод финала, можем да ги разберем (все отново там болката и комплексът са огромни), то останалите 20 митохондрии отпред с повелителя на всички спортни екипи към момента не можем.

Четем зверските напъни от сутринта, нормалните постове във обществените мрежи, някаква страница, завършваща на 48 и със странна емблема приказва за разделяне, обединяване, домът ИМ...Крайно време е тези презрени нищожества да схванат, че тези неща съществуват единствено и само във вируталната им действителност и че алената общественост е задоволително обединена, както го сподели и нощес за следващ път. Просто те са непотребната наслойка, която бе изхвърлена по натурален път, макар Сизифовите им старания да се причисляват и асоциират с ЦСКА по всевъзможни способи.

На последно, само че не по значимост място, бихме желали да благодарим на всеки един от вас, заел мястото си в секторите " А " и " Г " нощес. Вие сте сърцето и душата на ЦСКА. Поклон пред вас, армейци - нашата борба бе извоювана изрично! ".
 Фенове на ЦСКА: Дузпата на Соу трябваше да се извърши още веднъж поради нарушение на разпоредбите!
Фенове на ЦСКА: Дузпата на Соу трябваше да се извърши още веднъж поради нарушение на разпоредбите!

Базираха се на мача сред Барселона и Атлетико (Мадрид)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР