Феновете на ЦСКА от организация Сектор Г разпространиха остра декларация,

...
Феновете на ЦСКА от организация Сектор Г разпространиха остра декларация,
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА скочиха: Не искаме парите на данъкоплатеца да потъват в подуенската яма

Феновете на ЦСКА от организация " Сектор Г " разпространиха остра декларация, обвързвана с настоящите събития към " Левски ".

Привържениците на " армейците " са твърдо срещу " сините " да бъдат спонсорирани от " Софийска вода ", както се написа из медийното пространство през последните няколко дни, и приканиха българските институции " да не разрешават още веднъж парите на българския поданик да потъват в бездънната подуенска яма ".

" До необятната българска общност
До всички медии

През последните седмици в общественото пространство с изключение на европейското състезание настойчиво се тиражират и комплицираните взаимоотношения сред Любимеца на номенклатурата и някакво английско менте, доведено в България от Златка Райкова. Дотук добре като за сюжет от Биг Брадър, само че за жал равнището в ж.к. " Сухата река'' е такова и би трябвало да проявим схващане.
Снимка: Lap.bg
След като през днешния ден шокиращо стана ясно, че договорката на хилядолетието няма да се състои, желаеме да обърнем внимание на един проблем, който не може да подминем просто по този начин. Изтече информация, че господин Раев договаря със " Софийска вода " за спонсорство и наливане на следващите пари на данъкоплатеца в бездънната подуенска яма, смърдяща от години на банкрут. В този ред на мисли желаеме да обърнем особено внимание на българските управляващи за избрани " проблематични проблеми " по отношение на това евентуално спонсорство.

Дружеството " Софийска вода " е 23% общинска благосъстоятелност и монополист във водоснабдяването в Столична община. Също по този начин компанията не е притежател, а концесионер на ВиК активите – те са обществено общинско владеене. Постоянното нарастване на цените на водата и осъществяването на ремонтни дейности, с които се стопира достъпът на жителите до платената от тях услуга изключително през лятото допуска вложение на повече финансови средствa в възстановяване точно на тази услуга, а не в следващата избавителна сламка, която краткотрайно да задържи сините клетници на повърхността. Като цяло всичко това наподобява много безочливо, не мислите ли?

До момента " Софийска вода " не са били спонсор на футболен клуб в България. И ето, че в този момент в изискванията на служебно държавно управление, световна пандемия и идна финансова криза вземат решение да се популяризират посредством тим в затулен банкрут и чиито предходни притежатели са директно или индиректно в листата " Магнитски " - юрист Александър Ангелов, Васил Божков, Димитър Ганев, Георги Попов. Като цяло всичко това наподобява много необичайно, не мислите ли?
Снимка: Lap.bg
След като гласуващите за една рационална България, които изпращаха в предишното спонсор след спонсор на " Виваком Арена " към този момент не са в изпълнителната власт, са задействани партийните им фрагменти в Столична община по предопределение, с цел да се отклоняват нови финансови потоци към клуб, който не генерира никакви доходи, а единствено пилее получените досега. И всичко това в миг, в който би трябвало да стартират договаряния за изтичащата през 2025 година концесия на столичната ВиК мрежа. Като цяло всичко това наподобява много познато, не мислите ли?

Мотото на " Софийска вода " гласи: " Ние сме открити, работим в партньорство с обществото и се стремим към непрестанно усъвършенстване ". Интересува ни по какъв начин тъкмо се получава това с реклама в компрометирано частно спортно сдружение в на практика банкрут? Като цяло от каква реклама тъкмо има потребност компанията, защото таргетира фенска маса, която избира да се къпе един път седмично? Има ли сдружението перо в бюджета си за такова спонсорство или в края на годината да чакаме следващата вест от вида " КЕВР утвърди ново повишаване на водата "?

Ще следим тематиката и няма да замълчим пред нито една готвеща се безочливост по това направление. Апелираме българските институции да не пропущат ОТНОВО комфортно печално известната тематика и да не се разрешават ОТНОВО парите на българския поданик да потъват в бездънната подуенска яма или този път, може би, на рулетката в " Принцес ". Както гласи една остаряла дубайска сентенция: " Левски " беше безспорен рекет. Винаги съм подпомагал спорта, само че когато ти кажат " взимаш клуба или бизнесът завършва ", имаш ли избор? " ", гласи декларацията на проведените последователи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР