Феновете на ЦСКА и Лудогорец са се обединили за благородна

...
Феновете на ЦСКА и Лудогорец са се обединили за благородна
Коментари Харесай

Животното обединява феновете на ЦСКА и Лудогорец за благородна кауза

Феновете на ЦСКА и Лудогорец са се обединили за благородна идея, настояват сътрудниците от Sportal.bg.

По самодейност на водача на бранш " Г " Росен Петров-Животното, последователите на двата отбора ще оказват помощ на фена на Лудогорец Боян Иванов Латинов, който се нуждае от незабавна интервенция за стабилизиране на гръбначния дирек. Това съобщи ръководителят на ОФК Лудогорец - Момчил Костадинов.

 Коце Ангелов провокира Росен Животното на... шах
Коце Ангелов провокира Росен Животното на... шах

" На пердах ще ми е мъчно против него "

Преди няколко дни Росен Петров се е обадил на изпълнителния шеф на Лудогорец Ангел Петричев с молба да го свърже с феновете на " орлите ", с цел да може дружно да съберат пари за Латинов. Феновете на двата клуба незабавно са се организирали и към този момент има събрани съвсем 10 хиляди лв.. Привържениците на ЦСКА са събрали малко над 5 хиляди, а тези на Лудогорец - малко на 4 хиляди лв., като с съществена заслуга от страна на почитателите на Лудогорец има фракцията Green Front, допълват от уеб страницата.

По проект парите би трябвало да бъдат предоставени на Боян в петък следобед. Те ще бъдат връчени персонално от Росен Петров и Момчил Костадинов. Лудогорец ще подари на Латинов фланелка на отбора с номер 9. Инициативата на Росен Петров, която бе последвана от почитателите на Лудогорец, е получила утвърждение от цялата футболна общност.

Боян е на 34 години и незабавно би трябвало да му бъде направена интервенция за стабилизиране на гръбначния дирек със скъпо струващи импланти, разноските, за които не се поемат от Здравната каса.

Преди една година той получи пареза на долните крака, като резултат от метастазен израстък в гръбначния дирек. За малко време му бяха направени две интервенции. Първата за отчасти премахване на туморната метастаза от гръбначния канал. С втората му бе отхвърлен десния бъбрек където е бил първичния израстък. Два прешлена на гръбначния му дирек са мощно разрушени и на процедура гръбначния дирек е строшен.

След интервал на рехабилитация Боян към този момент може да става, да се обслужва независимо и да върви на къси дистанции. Но това става като непрекъснато/дори в легнало състояние/носи корсет за стабилизиране на гръбначния дирек. Корсетът обаче не го защищава от допустимо спиране на гръбначния мозък.

Шансът на Боян да се върне към естественото е да бъде осъществена стабилизираща интервенция на гръбначния дирек,която коства 10 000 лева Операцията ще бъде осъществена в УМБАЛСМ " Н.И.Пирогов " от проф.д-р Н.Габровски, дмн.

Помогнете на Боян като дарите средства на дарителската сметка:IBAN:

BG56STSA93000025296197

BIC: STSABGSF

Банка ДСК ЕАД

Титуляр: Боян Иванов Латинов.

paypal account: [email protected]
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР