Феновете на ЦСКА 1948 ще влизат на стадион Огоста с

...
Феновете на ЦСКА 1948 ще влизат на стадион Огоста с
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с обръщение към многобройните армейци от Северозапада

Феновете на ЦСКА 1948 ще влизат на стадион " Огоста " с билети от по 5 лв. всеки, заяви пресслужбата на втородивизионния отбор.

" Пет лв. ще коства билетът за мача Монтана - ЦСКА, оповестиха домакините. Дербито на Втора лига е този понеделник (12 август) от 20,30 ч. на стадион " Огоста ".

По 5 лв. ще заплащат и " армейците ", които ще поддържат отбора от трибуните. По традиция те ще бъдат настанени в бранш " Г " на стадиона.

Домакините не плануват спомагателни ограничения, като са уверени, че борбата ще протече при изцяло естествени условия отвън терена.

ЦСКА благодари за интензивността на своите ентусиасти, които се стягат да пътуват с персонални коли до Монтана. Признателни сме на тези момчета и девойки, че вършат всичко с доста обич и персонални средства. Ние като клуб не осигуряваме рейсове, не раздаваме ваучери за нефт, не обещаваме кебапчета.

Обещаваме единствено почтен футбол и каним всички да поддържат ЦСКА на " Огоста ". Двата отбора изнесоха шоу за 2:2 напролет, а в този момент се обрисува още по-голяма конспирация и по-класни осъществявания!

Обръщаме се особено към многочислените армейци от Северозапада: нуждаем се от вашата поддръжка и ви чакаме на дербито! ", оповестяват от клуба. Втора лига 3 кръг, събота 3 август  ЦСКА 1948 2:0краен резулат  Спартак (Варна)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР