Феновете на The Masked Singer UK смятат, че са разтърсили

...
Феновете на The Masked Singer UK смятат, че са разтърсили
Коментари Харесай

ITV The Masked Singer UK Piranha оставя феновете безмълвни, докато `ръмлят` самоличността

Феновете на The Masked Singer UK считат, че са раздрусали самоличността на Piranha, откакто героят взриви феновете с невероятния си пеещ глас.

Шоуто се завърна предходната събота вечер с участниците в панела Давина Маккол, Джонатан Рос и Мо Гилиган, които се опитваха да схванат самоличността на шест нови героя, с посетител Чарли Симпсън, макар че Рита Ора се върна за този уикенд. Потвърдени за най-новия състав в събота вечер бяха Air Fryer, Bubble Tea, Owl, Eiffel Tower, Chicken Caesar и Piranha.

По време на последния епизод, Piranha се изправиха против Chicken Caesar, където пуснаха серия от улики и оставиха съдиите без думи с невероятното си показване. Отивайки в Twitter, в този момент X, феновете бяха безапелационни, че Piranha е водещият артист на McFly Дани Джоунс.

Един човек сподели: „ Пиранята звучи като Дани от McFly #MaskedSingerUK #maskedsinger “, различен акаунт сподели: „ О, БОГ. ПИРАНЯТА ОПРЕДЕЛЕНО БЕШЕ ДАНИ ДЖОУНС!? Просто ненадейно превключих гласа на 10 000% като за кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР