Феновете на Тейлър Суифт бяха поставени на повишена тревога за

...
Феновете на Тейлър Суифт бяха поставени на повишена тревога за
Коментари Харесай

Феновете на Тейлър Суифт издадоха спешно предупреждение, тъй като ще загубят хиляди заради фалшиви билети за Eras Tour

Феновете на Тейлър Суифт бяха сложени на нараснала паника за лъжливи билети, защото хиляди към този момент бяха излъгани.

Певицата на Anti-Hero е единствено на седмици от нейното дълго чакано турне Eras Tour в Обединеното кралство, което би трябвало да украси места като стадион Уембли в Лондон и стадион Мърифийлд в Единбург. Американската суперзвезда ще пее серенади пред повече от половин милион почитатели по време на турнето си за 13+ срещи. Но с такова огромно търсене на билети, някои почитатели бяха оставени без джобове от измамници, употребяващи нетърпението им да заловен Тейлър онлайн.

Полицията в Единбург издаде строго предизвестие към Swifties да държат очите си отворени за „ машинация билети “, циркулиращ онлайн, което докара до загуба на хиляди почитатели. Докладите сочат, че към £5000 са били изгубени от почитатели поради измами с билети, свързани с турнето Eras.

Само през последните две седмици 16 докладвани случая на подправени продажби на билети са измамили запалянковци на Тейлър Суифт, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР