Феновете на тениса ще имат възможност да спечелят повече от

...
Феновете на тениса ще имат възможност да спечелят повече от
Коментари Харесай

Повече от 100 награди за феновете на тениса от Garanti Koza Sofia Open

Феновете на тениса ще имат опция да завоюват повече от 100 награди от уредниците на третото издание на шампионата Garanti Koza Sofia Open.

Първата игра към този момент започва, като участниците играят за 3 предложения за VIP ложата за финалите на АТП в Лондон за 12, 13 или 14 ноември. В заключителния шампионат измежду 8-те най-хубави през сезона при мъжете за първи път ще играе българин – спечелилият в Garanti Koza Sofia Open 2017 Григор Димитров, който към този момент е №6 в международната класация. Интересът на българските почитатели към опцията да поддържат онлайн Григор в Лондон е голям още със стартирането на играта в обществените мрежи на Sofia Open.

Останалите финалисти в Лондон са Рафаел Надал, Роджър Федерер, Александър Зверев, Доминик Тийм, Марин Чилич, Давид Гофен и Джак Сок. Финалният за сезона шампионат започва на 12 ноември.

Желаещите да вземат участие в играта би трябвало да отговорят на въпроса „ Кои 4-ма играчи са взели участие на финалите на Garanti Koza Sofia Open надлежно през 2016 и 2017?” Да споделят обявата на стената си във Фейсбук и да изпратят в персонално известие до Фейсбук страницата на шампионата трите си имена, адрес по персонална карта и телефон за противоположна връзка. В играта имат право да вземат участие лица над 18-години.

Победителите ще бъдат оповестени на 08.11.2017г. на страницата на Sofia Open във Фейсбук и уредниците ще се свържат с тях за указания по какъв начин и от кое място да получат премията си.

Наградата се получава на място в зала O2, Лондон. Наградата включва единствено и само поканата. Самолетни билети и нощувка не се поемат от Garanti Koza Sofia Open.

Предстои да бъдат оповестени игри също за:
8 билета за двама за VIP ложата на Garanti Koza Sofia Open 2018 Билети за всеки от дните на шампионата 3 хвърляния на монета преди мач, дружно с билет за шампионата за съответния ден
И още доста игри за почитателите.

Желаещите да се включат в играта за 3 предложения за VIP ложата за финалите на АТП в Лондон могат да го създадат тук: https://www.facebook.com/sofiaopen.bg/photos/a.770814556362288.1073741828.754944227949321/1303817833061955/?type=3&theater

До края на днешния ден – 6 ноември, на страницата на АТП продължава гласуването за любим на почитателите измежду 25-имата най-хубави от конкуренцията, водеща до финалите в Лондон. Всеки искащ може да поддържа Григор Димитров тук: http://www.atpworldtour.com/en/news/atp-awards-2017-fans-favourite

Григор Димитров към този момент разгласи посредством особено обръщение към българските почитатели, че ще се завърне вкъщи и за Garanti Koza Sofia Open 2018, с цел да вземе още една купа благодарение на екзалтираната родна аудитория.

Третото издание на шампионата Garanti Koza Sofia Open ще се организира от 4 до 11 февруари 2018 година в „ Арена Армеец “. Билетите са в продажба. Пропуски може да купите онлайн от eventim.bg и в мрежата в цялата страна – на касата на „ Арена Армеец “, в билетния център на НДК и на касата с удължено работно време в The Mall в София, в бензиностанции OMV, Orange, „ Технополис “, Usit Colours и в Български пощи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР