Феновете на Taylor Swift нямат нужда да чакат дълго за

...
Феновете на Taylor Swift нямат нужда да чакат дълго за
Коментари Харесай

Кога и по кое време Taylor Swift The Eras Tour (Taylor`s Version) излиза на Disney+

Феновете на Taylor Swift нямат потребност да чакат дълго за новия концертен филм на попзвездата, защото Eras Tour най-сетне каца на Disney+ тази седмица. Турнето The Eras на Суифт (версия на Тейлър) дава опция на почитателите да се допрян до рекордното международно турне на 14-кратния притежател на Грами от вкъщи.

Оригиналният концертен филм за „ кинематографично преживяване “ беше пуснат в кината към свят през октомври и събра повече от 260 милиона $ в международен боксофис, трансформирайки се в най-касовия концертен филм до момента. Режисирана от английския номиниран за " Грами " Сам Ренч, удължената версия от три часа и половина ще включва пет песни, които са изрязани от предходните издадени версии, в това число " cardigan " и четири бонус акустични песни.

Disney+ удостовери, че The Eras Tour (версията на Тейлър) ще започва рано, с цел да съвпадне с стартирането му в Съединени американски щати, и в този момент е планувана за премиера в Обединеното кралство в 1 сутринта в петък, 15 март. Благодарение на новата договорка с Disne...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР