Феновете на спортните и електрически автомобили в света с нетърпение чакат

...
Феновете на спортните и електрически
автомобили в света с нетърпение чакат
Коментари Харесай

Ford с десет факта за Mustang Mach-E - видео

Феновете на спортните и електрически автомобили в света с неспокойствие чакат да се допрян до Mustang E-Mach на Ford. Колата може да бъде авансово конфигурирана и запазена на уеб страницата на производителя, а доставките би трябвало да стартират до края на тази година.

Сега Ford желае да редуцира времето за поръчка и извършване на покупки с отговорите на евентуални 10 въпроса на купувача за 4,71 метра дългия, 1,88 метра необятен и 1,60 метра висок състезателен елкар в жанр кросоувър, който би трябвало да коства от 46 900 евро.



Факт първи:
Собствениците на Ford Mustang Mach-E могат да изминат до 93 спомагателни километра след само 10 минути на станция за бързо зареждане, с помощта на максималната мощност на зареждане от 150 кВт.

Факт втори:
С опционалната батерия "Удължен обхват " с потенциал от 99 кВтч, E-Mustang има обхват измерен по методиката WLTP до 600 километра.



Факт трети:
Mustang Mach-E разпознава смарт телефона на собственика, когато той се доближава до превозното средство. След това електрониката на Mustang Mach-E сама отключва вратите и разрешава на автомобила да стартира. Ключовете за тази кола са вече реликва от през вчерашния ден.



Факт четвърти:
Mustang Mach-E е първият план на Ford Team Edison, компанията в границите на компанията на Синия овал, която разработва електрически транспортни средства за нея. Изобретателят на елкрушката Томас Едисън е вдъхновението за името.

Факт пети:
Системата за гласово активиране и системите за помощ на лидера на Mustang Mach-E могат да се актуализират онлайн.

Факт шести:
Един от десетте високоговорителя на опционалната B&O озвучителна система е безпроблемно интегриран в приборното табло под формата на звукова лента.

Факт седми:
Панорамният стъклен покрив на има инфрачервена отбрана, с цел да поддържа интериора по-хладен през лятото и по-топъл през зимата.

Факт осми:
Благодарение на облачната технология, системата за гласово активиране дори разбира гласови команди като „ Намери най-добрия австралийски ресторант “, дори и в случай че сте в Европа.

Факт девети:
Mustang Mach-E предлага три режима на шофиране, които могат да бъдат определени чрез сензорния екран и трансформират вариативно поведението на ръководство, екраните или осветлението.

Факт десети:
Името "Mach " се употребява особено за най-мощните разновидности на Mustangs от 60-те години на предишния век, такива като Mustang Mach 1, автомобил, който съгласно Ford създаваше впечатлението, че може да пробие звуковата преграда.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР