Феновете на спорта са изненадани от решението за сваляне от

...
Феновете на спорта са изненадани от решението за сваляне от
Коментари Харесай

Синът на Данчо Стълбицата уволнен от „Диема“! Свалиха от екран Йордан Георгиев заради конфликт с шеф на „Нова“

Феновете на спорта са сюрпризирани от решението за събаряне от ефир на двама известни публицисти - Кирил Лулев и Йордан Георгиев . Те са били привикани от правист на „ Диемите “ да им бъде обяснено по какъв начин и за какво би трябвало да се разделят. И двамата обаче са мъжкари и не изтърпели дълго диалога - поискали незабавно да разпишат и да нямат нищо общо с медията, научи „ Галерия “.

Кирил, който разясняваше българския футбол, няколко пъти се скарал за метода на водене с оперативното управление на медията, излъчваща куп забавни спортни събития. Данчо, наследник на известния музикален гуру Йордан Георгиев Стълбицата , пък бил в спор с шефа на спорта в Нова Веселин Василев , който желал да намърда свои хора в екипа си. По наша информация футболният коментатор е в отпуск до края на април, след което ще му бъде преустановен трудовият контракт.

Преди да отиде в Hoвa броудкастинг груп през 2017 година, Данчо Георгиев беше част от екипа на Би Ти Ви и телевизия „ Ринг``. Йордан Георгиев-младши прохожда в публицистиката през 2001 година, когато се причислява към радио „ Експрес “. Екранът го притегля и година по-късно се явява на конкурс в спортната телевизия на България „ Ринг “, която след това става част от Би Ти Ви.

Данчо Георгиев и Кирил Лулев са разкарани и като някогашни фрагменти на „ Канал 3 “. По-голяма част от екипа на закритата телевизия беше „ избавен “ в каналите на Нова от някогашния към този момент шеф Ива Димитрова . След продажбата на малкия екран и нейното махане обаче, хората от „ Канал З “ отиват един по един в канала.

Съкращенията в „ Нова Нюз “ са поголовни. Сред известните лица, които си отпътуваха, са Димитър Патарински и Яна Мойсеева . Разбира се, в „ Нова телевизия “ имат право да се разграничат изрично от „ Канал 3 “, разясняват в гилдията. Но какво общо с политиката имат спортни коментатори, не е ясно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР