Феновете на Шампионска лига ще трябва да поизчакат още малко

...
Феновете на Шампионска лига ще трябва да поизчакат още малко
Коментари Харесай

Кои са фаворитите за спечелване на Шампионска лига?

Феновете на Шампионска лига ще би трябвало да поизчакат още малко повече от месец преди конкуренцията още веднъж да се завърне за нейната заключителна и най-интересна част. През предишния месец се изиграха и последните срещи от груповата фаза, при което станаха ясни всичките 16 тима, които не престават към осминафиналите. Теглен бе и жребият за този стадий от шампионата, само че първите конфликти ще се изиграят на 16 и 17 февруари. Спортните букмейкъри обаче побързаха да предложат коефициенти за краен победител в Шампионска лига. В това число влиза и уеб сайтът на efbet com, който е известен с обичайно високите си ставки. Предложенията за първенец в шампионата на богатите ще откриете в тяхната секция с дълготрайни събития.

Към днешна дата любимец номер едно за спечелването на трофея е настоящият негов притежател, Байерн Мюнхен, като тяхната ставка е 3.95. Баварците направиха свръхестествен минал сезон и завоюваха всичко, което можеше да се завоюва, освен това с безапелационно показване. Те безпроблемно завоюваха своята група след пет победи и едно тъждество, само че пък в немската Бундеслига на няколко пъти към този момент позволяват неточности, което идва да покаже, че даже те не са непобедими.

С коефициент от 5.25, като втори най-вероятен победител, букмейкърът дефинира Манчестър Сити. През последните години Гражданите постоянно са нареждани измежду любимците без значение от конкуренцията, в която вземат участие. Те също завоюваха безапелационно своята група с пет победи и едно тъждество, само че във Висшата лига на Англия към момента са в ролята на догонващ водачите в таблицата.

Още един британски отбор попада в топ три на огромните кандидати за купата в Шампионска лига и това е съставът на Ливърпул с коефициент от 7.25. Мърсисайдци са настоящият лидер в британската Висша лига, само че са надалеч от миналогодишния си шампионски сезон. Проблемите с контузени също оказват своето въздействие и до този миг отборът на няколко пъти се препъваше.

Четвърти в листата с любимци за трофея са Ювентус, само че към този момент с коефициент от 12.00. Бианконерите съумяха да измъкнат из под носа на Барселона първото място в тяхната група, а след неубедителния старт в италианската Серия А, като че ли към този момент и там започнаха да набират сили и към този момент се наместиха в топ четири.

Миналогодишният финалист в шампионата, ПСЖ получава малко по-висока ставка в размер на 13.25. Парижани резервираха огромните си звезди, само че през актуалната акция са на приливи и отливи, като това бе една от аргументите да бъде освободен старши треньорът Томас Тухел. С съществуването на Неймар и Мбапе обаче, ПСЖ няма по какъв начин да не влизат в сметките.

Времената се менят и от първа футболна мощ, в този момент Испания отстъпва обратно. С коефициент от 16.50, Реал Мадрид е най-вероятният победител в шампионата, който е представител на Ла Лига. Няма по какъв начин да е иначе, откакто нито те, нито Барселона демонстрират до този миг, че заслужават купата. Коефициентът на Каталунците е 19.25, а тъкмо след тях са и Атлетико Мадрид, които се показват мощно в испанския шампионат, само че не впечатлиха с изявите си в груповата фаза.

Челси и Борусия Дортмунд също влизат в този самобитен топ 10 на съществени кандидати, надлежно с коефициенти от по 17.75 и 23.00. Шансовете на останалите шест тима се правят оценка със ставки сред 40.00 и 155.00, като мощно изравнени са възможностите на Аталанта, Лайпциг и Севиля, а като съвсем невъзможни първенци се смятат съставите на Борусия М'Гладбах, Лацио и Порто.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР