Феновете на Семейство Симпсън твърдят, че шоуто е предсказало речта

...
Феновете на Семейство Симпсън твърдят, че шоуто е предсказало речта
Коментари Харесай

„Семейство Симпсън” предрекли речта на Грета Тунберг още през 2009

Феновете на " Семейство Симпсън " настояват, че шоуто е предсказало речта на еко активистката Грета Тунберг за изменението на климата в Организация на обединените нации. Каналът във vbox7 споделя:

След пламенната тирада на шестнайсетгодишната тийнейджърка, обществените мрежи се разделиха на две и някои поддържат концепциите ѝ, а други започнаха всеобщо да ѝ се присмиват. Меметата с лицето на Грета сега са шлагер във Фейсбук и Twitter.
               

A post shared by (@thesimpsons) on Mar 20, 2018 at 12:08pm PDT

Подобна орис има и Лиса Симпсън , която не веднъж организира акции за еко и обществени проблеми в трийсетгодишната история на анимацията. По време на епизод от 2009-та, наименуван " Добрите, тъжните и упоените ", дъщерята на Хоумър Симпсън казва на съучениците си, че Спрингфилд няма да съществува през 2050-та заради климатичните промени.
               

A post shared by (@thesimpsons) on Feb 13, 2019 at 5:07pm PST

" С световното стопляне, освобождаващо въглероден диоксид в атмосферата ни, претоплените ни океани ще повишат равнищата си и ще удавят плодородните низини, оставяйки това, което е останало от човечеството да се пече в пустини, които наверемето са изхранвали света ", споделя смутената Лиса.
               

A post shared by (@gretathunberg) on Sep 23, 2019 at 5:53am PDT

Коментаторите на обществените медии акцентираха, че речта е злокобно позната и наподобява на посланието, което Тунберг произнесе десетилетие по-късно. " Хората страдат. Хората умират. Цялата екосистема се срутва ", сподели тя на срещата на върха за климатичните промени в понеделник. " Ние сме при започване на всеобщо изгубване и всичко, за което можете да говорите, са парите и приказките за безконечен стопански напредък. Как се осмелявате! " -->
               

A post shared by (@gretathunberg) on Sep 23, 2019 at 12:23pm PDT

Това не е първият път, когато почитатели на шоуто настояват, че то предсказва бъдещето. В епизод от 2000г. Лиса се появява като президент и споделя на съветниците си: " Както знаете, наследихме много огромна бюджетна рецесия от президента Тръмп! "
               

A post shared by (@thesimpsons) on Mar 8, 2018 at 9:45am PST

Освен това инцидентно или не " Семейство Симпсън " предсказват епидемията от Ебола и легализацията на марихуаната в Канада.
               

A post shared by (@thesimpsons) on Jan 11, 2018 at 4:34pm PST

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР