Феновете на са дарили на клуба близо 150 000 лева

...
Феновете на са дарили на клуба близо 150 000 лева
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА превъртяха играта! Ето каква сума дариха за 48 часа

Феновете на са дарили на клуба близо 150 000 лв. за единствено 48 часа, разкри изпълнителният шеф на " алените " Филип Филипов. " Армейците " откриха дарителска сметка по молба на своите последователи, която да събере средства за покриването на дълга към Юнес Бенжелюн.
Както е известно, ЦСКА получи възбрана от ФИФА да картотекира нови футболисти поради делото, заведено от Бенжелюн. Феновете на " алените " демонстрираха самодейност и се проведоха бързо, с цел да съберат част от нужните средства, а в идващите дни се чакат още приходи в клубната хазна.
Повече от 2000 почитатели на „ алените “ от целия свят изпратиха парични преводи, с които да оказват помощ. „ Това е една огромна помощ на почитателите за нас, тъй като в този миг, когато притежателите вършат всичко допустимо за построяването на нов стадион, за построяването на един мощен тим, внезапно изскача една голяма сума в размер на 3 млн. лева, която би трябвало да се заплати заради неточност на други управления. Това са непредвидени пари, които би трябвало да се платят, и не е по никакъв начин елементарно ", сподели Филипов.
„ Ценното в тази акция е, че тя е инциирана напълно от почитателите, а скъпото е огромният брой преводи, които постъпват освен от цяла България, само че и от разнообразни точки на света. Това демонстрира какъв брой огромен брой хора са съпричастни с ЦСКА, какъв брой доста хора от сърце подаряват пари и оказват помощ на клуба ", добави още той.
(подробности четете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР