Феновете на Рома разгневиха Жозе Моуриньо. А португалският треньор в

...
Феновете на Рома разгневиха Жозе Моуриньо. А португалският треньор в
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо се гневи на феновете на Рома

Феновете на Рома разгневиха Жозе Моуриньо. А португалският треньор в типичния си жанр изрази страстите си.

Тифозите на Рома не останаха удовлетворени от играта на отбора в семейството против застрашения от изпадане Верона . „ Червените “ от Рим победиха с минималното 1:0. Реакцията от трибуните вбеси наставника и той с жестове подкани последователите да окажат повече поддръжка към играчите.

„ Разочарован съм само от това, че последователите не отдават дължимото на момчетата за всичко, което вършат при сложни условия. Може би те не схващат от какви компликации сме заобиколени. Когато стадионът е цялостен, както беше против Бодьо/Глимт, почитателите сами могат да завоюват мача. Но когато е като през днешния ден, е тъпо. Не е редно след половин час хората да освиркват за един сгрешен пас. Те не осъзнават какво вършим ”, изясни португалецът на формалната конференция след мача.

Специалния посочи, че не подлага на критика почитателите, само че когато пристигна края на сезона ще приказва по доста тематики. Той насочи и много рецензии към медиите, акцентирайки че приказва единствено и само след срещите, тъй като ще бъде санкциониран, както и че не е давал изявление от година и половина.

„ Медиите също не оказват помощ. Другите са феноменални, а ние печелим с шанс или от статични положения “, споделя Жозе.

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Гостуващият отбор изтеза домакините на стадион „ Олимпико “, а вероятно играчите на Моуриньо пазеха сили и за реванша против Залцбург в Лига Европа ( първият мач бе изгубен на открито с 0:1 ).

Попадението падна в последните секунди на първото полувреме. Негов създател бе Ола Солбакен, който за първи път стартира измежду титулярите на Рома. Норвежецът бе притеглен от Бодьо/Глимт през януари.

Няколко минути игра записа и звездата на римския гранд Джорджиньо Вайналдум. Халфът счупи крайник през август, а преди седмица направи завръщане при гостуването на Лече. Сега против Верона влезе като запаса за последните 3 минути.

Победата прати Рома на трето място с 44 точки или на 4 точки след втория Интер.

Снимка: БГНЕС/ЕРА

В същото време Ювентус продължава плавното нанагорнище нагоре в класирането на Серия А и към този момент заема седма позиция. „ Бианконерите “ се сринаха до десета позиция, откакто им бяха отнети 15 точки тъкмо преди един месец.

Сега Ювентус прибави нови 3 точки към актива си с победа над Специя с 2:0 като посетител и към този момент има 32 т. Успехът пристигна и след равенството през седмица с Нант (1:1) от Лига Европа.

Мойс Кийн откри резултата за отбора от Торино след половин час игра, откакто се възползва от асистенция на Филип Костич. Световният първенец с Аржентина Анхел Ди Мария затвърди триумфа на „ бианконерите “ в 66-ата минута след подаване на Данило.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР