Феновете на Риана трепетно чакат новия ѝ албум, но такъв

...
Феновете на Риана трепетно чакат новия ѝ албум, но такъв
Коментари Харесай

Риана с документален филм - slava.bg

Феновете на Риана трепетно чакат новия ѝ албум, само че подобен към този момент не е ясно по кое време ще излезе. Затова пък изпълнителката търси способи да се реваншира за забавянето и да зарадва по различен метод феновете си. Е, подобен се откри доста бързо.

Тя стартира да строи стилната си империя, пускайки на пазара своя фешън марка. Сега обаче Риана се насочва и към киното. Според медиите в Америка, изпълнителката е подписала договорка с платформата Amazon за 25 млн. $. Проектът ще бъде документален филм за барбадоската хубавица, който обаче към момента си няма име.

Филмът е режисиран от Питър Бърг, който и преди е работил с Риана. Всъщност, всичко е съвсем готово и единствено би трябвало да бъде оповестена датата, на която ще излезе лентата. През 2017 Бърг приказва с The Hollywood Reporter за работата си и какво тъкмо да чакаме.

„ Почти завърших. Имаме към хиляда часа запис. Беше доста занимателно. След като работих дълго върху планове, които включваха мъже с пушки, да пътувам с Риана из Европа беше доста по-различно “, споделя той.

С документалния си филм Риана се причислява към много влиятелна група от реализатори. Лейди Гага употребява Нетфликс, с цел да опише своята история в лентата „ Gaga: Five Foot Two “, както и Бионсе, която заложи на същата платформа и пуска своя „ Homecoming “. Съпругата на Джей Зи е доста по-напред с материала, защото през 2013 година работи и с HBO по документалния филм „ Life is But a Dream “.

Наскоро писахме, че и младата звезда Били Айлиш също ще опише по какъв начин е стигнала до триумфа, само че този път платформата ще бъде Apple TV+.

Това не е първата колаборация сред Риана и Amazon. Изпълнителката избра тъкмо този канал, с цел да покаже на почитателите си своето фешън шоу Savage x Fenty, което се излъчи през септември.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР